2777
2789
عنوان

صدای قلب بچمو توی شش هفته و 4 روز نشنیدم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 41 پست

اخه چرا اینقد زود میرید؟ موندم تو کار اون دکتری که اینقد زود میگه برو سنو!!!

گلم من رو دکتر برام نوشت البته پزشک خانوادم بود بهداشت نذاشت برم گفت زود نرو قلبش تشکیل نشده بهت استرس وارد میشه بذار هفته هشت برو ،منم هفته هشت رفتم و صدای قلبش زندگیمو زیر و رو کرد

به دلت بد راه نده و از خدا بخواه مواظبش باشه چون فقط دست اونه و با خیال راحت هشت هفته برو سنو

سونو داخلی اگه انجام داده بودی میشنید اما سونو شکمی مشخص نیست. من اول سونو شکمی کرد نشنید بعد سونو د ...

نه عزیزم واژینال انجام دادم فقط جنین رو دید 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش یک هفته صبر کن بعد برو سنو،، به من گفته بودن برو کورتاژ کن بچه قلبش تشکیل نشده خواهرام بهم گفتن صبر کن ده روز بعدش رفتم قلب داشت 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

واژینال باید میدید که. گفت 6 هفته ای یا 5 هفته؟ 

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
ول کن این دکترا کارشون همینه، یادمه من باردار بودم رفتم دکتر، همون اول بهم گفت حالا معلوم نیست اصلا ...

آره والا درست حسابی که حرف نمیزنن . 11 آذر رفتم بهم گفت 5 هفته و سه روز و دیروز رفتم میگه شش هفته و چهار روز ، عقبه جنین ، من نمیدونم نمیتونن دقیق سن جنین رو بگن آخههه ، میگه لقاح دیر انجام شده ، 11 آذر ساک حاملگی رو دید ولی دیروز گفت جنین رو کامل میبینم قلب نداره فقط ، 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
نگران نباش یک هفته صبر کن بعد برو سنو،، به من گفته بودن برو کورتاژ کن بچه قلبش تشکیل نشده خواهرام به ...

ای خدااااا من نمیدونم اینا چه دکترایی هستن دیگه، چطور با روان مادری که بچه توی دلش انقد عزیزه اینجوری حرف میزنن 

خود دکتر گفت بیا ، این دکترا از همه بیشتر ادم رو نگران میکنن 

چون می خواد پول سونوگرافی رو ازت بگیره

از نظر پزشکی در شرایط عادی تا قبل از هفته ۱۲ نیازی به سونو گرافی نیست ولی امان از دکترای پول پرست

اشتباه نکن بزار آخر هشت برو منم دکترم انقدر سر همین تشکیل قلب منو فرستاد سونو تا بچم سقط شد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ای خدااااا من نمیدونم اینا چه دکترایی هستن دیگه، چطور با روان مادری که بچه توی دلش انقد عزیزه اینجور ...

،،،خاک تو سرشون

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

من هفته ی7رفتم گفت صدای قلبش نمیاد. 1هفته مردم و زنده شدم ازغصه. هفته 8رفتم صدای قلبش شنید الان ازکله صبح بیداره  نمیذاره بخوابم😊😁😁😁 زود رفتی نگران نباش. 

6 هفته و 4 روز 

خواهر جان خیلی زود رفتی خیلی