2777
2789
عنوان

یکی سرش توی زندگی شما باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
اگه همکلاسی و هم اتاقیم باشه و فقط بخواد مثل من درسخون و موفق باشه قطعا ناراحت نمیشم کمکشم میکنم 😄

اگه صبح یه کلاس داشته باشین بیدارت نکنه اگه تو براش ویس ضبط کنی اون حتی دلش نیاد جزوه بده اگه امتحان تاریخش جلو بیوفته و بدونه و بهت نگه اگه اینا باشه چی باز کمک میکنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صبح یه کلاس داشته باشین بیدارت نکنه اگه تو براش ویس ضبط کنی اون حتی دلش نیاد جزوه بده اگه امتحان ...

😲اینارو تو اون تاپیک نگفتی اخه!!!

دراینصورت نه!

تمام این کاراشو بهش میگم و ازش میخوام دیگه از ١٠٠متریم هم رد نشه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
😲اینارو تو اون تاپیک نگفتی اخه!!! دراینصورت نه! تمام این کاراشو بهش میگم و ازش میخوام دیگه از ١٠٠ ...

اینا یه بخشیش بود تیکه پرونی علنی میکنه میگه تو تا ۴ درس میخونی به خاطر امتحان راحت نمیفهمی ؟ یا میگه بعضیا هیچوقت تو زندگیشون موفق نمیشن فقط زور میرنن من خیلی دارم اذیت میشم 

اینا یه بخشیش بود تیکه پرونی علنی میکنه میگه تو تا ۴ درس میخونی به خاطر امتحان راحت نمیفهمی ؟ یا میگ ...

خو زبون نداری مگه?

بگو پس تو چرا اینقدر درگیر منی?!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
خو زبون نداری مگه? بگو پس تو چرا اینقدر درگیر منی?!

گفتم خواستم اتاقمم عوض کنم اومد دنبالم گفت نرو و من قصد بد ندارم و اینا بعد دوباره شروع کرد ادم بدی نیستش ولی با من خیلی بده

گفتم خواستم اتاقمم عوض کنم اومد دنبالم گفت نرو و من قصد بد ندارم و اینا بعد دوباره شروع کرد ادم بدی ...

از حسادته دیگه 

بين من يك دوستي داشتم ١٤سال باهم بوديم

وقتي فهميد دارم با عشقم ك٧سال بود باهم بوديم زمان خاستگاري بود بهش گفتم برداشت بطور ناشناس ب شوهرم پيام داد ك من دختر خرابيم و ازين حرفا از روي حسودي

حرفاي وحشتتتاناكي زده بود گفته بود مثلا هم محله ايمونه

ولي شوهرم حرفاشو باور نكردو باهم ازدواج كرديم

دوماه بعدش فهميدم كه دوست كصافتمه

مث خواهر بوديم ما دوتا.چون خودش طلاق گرفته بود دلش ميخواست منم مث خودش بدبخت باشم 

حسود كصافت

از اون روزي ك فهميدم اونه به كلللل باهاش قطع رابطه كردم

حالا اون شخصيم ك شما ميگي اگ ميتوني باهاش قطع رابطه كن اگ نميشه رفت و امدتو خيييييلي كم كن كه كم كم به صفر برسه

زندگيتو خودت نجات بده وگرنه ادماي حسود هرجوري شده هردقيقه نقشه ميكشن براي زندگيت ك چجوري بدبختت كنن

فاصله بگير از اين ادما

اگه صبح یه کلاس داشته باشین بیدارت نکنه اگه تو براش ویس ضبط کنی اون حتی دلش نیاد جزوه بده اگه امتحان ...

وا عجب ادم بيشعوريه

فقط باهاش كات كن.اين يك نمونه از ادم هاي حال بهم زن بدجنسه 

فقط دوستيتو تموم كن باهاش از من ب شما نصيحت