2777
2789
عنوان

یکی سرش توی زندگی شما باشه

173 بازدید | 23 پست

شما خوشتون‌ میاد ؟دوست دارید زیر ذره بین یکی باشید که همش دنبال زمین زدنتونه ؟ 

جواب بدید لطفا میخوام بدونم اگه نخوای اون انسان مثل سایه دنبالت باشه و نخوای رفتارتو تقلید کنه و نخوای سعی کنه تو رو با نامردی از دور خارج کنه حسادت هست ؟ یا نه .

جدی لطفا میخوام اگه من اشتباه میکنم دید گاهم رو عوض کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا. من اگه دائم یکی بخواد درباره زندگیم نظر بده بقیه چیزاییم که گفتی نباشه بازم بدم میاد و یه جوری سعی میکنم دورش کنم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

اگه همکلاسی و هم اتاقیم باشه و فقط بخواد مثل من درسخون و موفق باشه قطعا ناراحت نمیشم کمکشم میکنم 😄

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3603886/تعبیر-خواب هر کسی میخواد براش تعبیر خواب انجام بشه بهم درخواست دوستی و پیام بفرسته تا براشون آیدی بفرستم ،کاملا رایگان و صلواتی استاد تعبیر خواب رو انجام میدن

تعبیرخواب بصورت صلواتی