2777
2789

سلام ۸۵ کیلو هستم با قد ۱۶۸ 

چاقم واقعا خسته شدم اصلا اراده ندارم خودمو لاغر کنم و با برنامه پیش برم.نمیتونمم باشگاه برم

هزار بار برنامه ریزی کردم ولی انجام ندادم

مشکل اصلیم اینه که دهنم یکسره باید در حال خوردن باشه،حتی نیم ساعت هم دهن من بیکار نمیمونه.

چجوری مردم بعد از ناهار دیگه چیزی نمیخورن تا موقع شام؟

بنظرتون چیکار کنم؟کسی بوده اینجوری؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول خانم جلسه ای دهنتو ببند دهنتو ببند چیزی نخور لاغرمیشی

ورزش به علاوه رژیم کالری شماری و مصرف سه وعده سه میان وعده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بعد ناهار که دیگه شکم پره ماباید از شمابپرسیم بعدناهار چی جوری چیزی میخوری

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
ببین قدوزن همه چیت منم 😂

چیکار کنیم بنظرت؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

من قدم ۱۶۴ وزن ۷۹

حالم از خودم بهم‌میخوره خیلی ام‌ نمیخورم والا.پرخوری عصبی دارم ناراحت میشم زیاد خوراکی مخورم.

اصلا نمیتونم اشتهامم کم کنم

دوس دارم رژیم لیمومی بگیرم میترسم کم‌نکنم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
منم اینجوری بودم رفتم دکتر تغذیه اراده کردم و ده کیلو کم کردم سخت بود ولی شد اما الان دوباره دو کیلو ...

یعنی دکتر تغذیه باعث میشه این دهنم از کند و کاو بیفته و کمتر بجنبه؟