2777
2789
عنوان

خیلی چاقم.دهنم همش در حال خوردنه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 148 پست
چیکار کنیم بنظرت؟

رژیم بگیر و ورزش کن کار دیگه ای نمیشه کرد به خودت رحم کن اگه وزنت بالاتر بره می خوای چی کار کنی 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۴ وزن ۷۹ حالم از خودم بهم‌میخوره خیلی ام‌ نمیخورم والا.پرخوری عصبی دارم ناراحت میشم زیاد خ ...

منم همینطور

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

هر وقت خواستی دهنت بجنبه سبزیجات کم کالری مثل کاهو و خبار و هویج بخور. هله هوله تو خونه نزار

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

هم قد هستیم شما از من سه چهار کیلو کمتری. درمورد اراده باید بگم‌خود خود منی .

اما بیاااا و یه قول جانانه بده ۳ماه تا سال جدید داریم.بگو من هررررجوری شده تا عید ۱۰تا رو‌کم‌میکنم  به کسی هم‌نگو .من الان رژیم چهل روزه سالم خوری دارم نتیجش عالی میشه .اصلا گرسنه نمیشی چون توی طول روز هم‌میوه زیاد داری هم‌سبزیجات پخته وخام و پروتیین به میزان آزاد .روزی چهل دقیقه پیاده روی هم داره.

به این فکر کن یه زن چااااق به هیچ شکل جذاب نیست در هیچ جا.واسه اشتهات هی آب بخور .گرچه یه پودری هم هست داروخانه ها دارن واسه کم شدن اشتهاس .اشتباه نکن شروع کن از صبح .کجا زندکی میکنی

ممنون دوستان.آدم تو مجردی با اراده تره

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
هم قد هستیم شما از من سه چهار کیلو کمتری. درمورد اراده باید بگم‌خود خود منی . اما بیاااا و یه قول ج ...

بروجرد.شما چند وقته شروع کردی؟

کاهو خیار گوجه کلم کدو اینا خیلی خوبن

باشه ممنون.باید دوباره برنامه ریزی کنم

من فردا چهار روزه .پارسال گرفتم توی سی وسه روز ۸تا کم کردم تازه بدون پیاده روی .

وای توروخدا بمنم برنامتو بده.من پیاده روی نمیتونم 😭😭

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤