2777
2789
عنوان

بیایین از قناعتهاتون بگین تواین گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 53 پست
کیلوچند میگری هرکدومو؟ جالبه؟

همین امشب خریدم شتر ۸۵وسینه بوقلمون ۲۷

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خاک توسرش به جای اینکه بگه زنداداشم از خودش میزنه داداشم صابخونه بشه میگن شانسسس.واقعا توی بعضی م ...

خواهرم دست رو زخمم نزار که سه شب اونقد حرص خوردم  یعنی کل خاندان میدونن منو شوهرم بدبختی جمعش کردیم تا صاحب خونه بشیم یعنی بقران جرعت نداشتم بجه بیارم همش میگفتم اول خونه رو بسازیم "الان دیشب کلی مهمون نشسته بود گفت خداییش یه سریا از جانب خدا شانس نصیبشون میشه خونه دارمیشن 😐شوهرم خیلی  ناراحت شود چیزی نگفت "درواقع ازش میترسه 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
 تو پوشاک صرفه جویی میکنم

منم خیلیییی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

از کوروش خرید میکنم.خیلی خوبه.قیمتاش پایین تر از سوپری هست.

مخصوصا وقتی اف بزنه

مایع دستشویی بو و غلظت عالی سه لیتری خریدم ۱۷ تومن.قیمت اصلی ۳۲ زده روش و روی همه چیز تخفیف داره.چیپس ۲۶۰۰.نوشابه ۳۷۵۰ و کلا همه چیز مناسبتر از مغازست

حتی لبنیات

من از وقتی دنیا امدم قناعت میکنم باور کن تا خونه پدرم بودم سالی یه بار لباس نمیخریدیم یتنی پدرم بژچا ...

وای تومنی😁😁

خوشمزه است اتفاقا اگر به چهره اش فکر نکنی

کلا گفتم مگه میشه،اما من گوشت شتر نخوردم،هرگز هم نمیخوام بخورم،خواهرم میگیره،اما من حتی فکرشم نمیکنم،کلا گوشت گوسفند مصرف میکنم.گاهی گوساله.

من بیشتر از یک سال ک آرایشگاه هم نمیرم غیر از رنگ مو و شینیون ک عروسی آبجی م رفتم، خودم ابرومو تمیز ...

منم همیشه خودم اصلاح میکنم ابرو برمیدارم مورنگ میکنم فقط کوتاهی اونم شاید سه سال یا دوسال یه بار

گلم ایشالله خونتو میسازژ دقمرگ میشه راحتت میشی

قوربونت برم 😘انشالله

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

هيييي

عدس پلو و استامبولي پلو بدون گوشت درست ميكنم قبلا پرگوشت درست ميكردم

قارچ ريز ريز اندازه گوشت چرخكرده كه شد با كوشت چرخ كرده قاطي ميكنم  يهو خيلي ميشه براي ماكاروني و اسنك  لازانيا پيتزا خيلي خوبه همه فكر ميكنن همش گوشته خخ