2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون *جنین اهدایی * پیشنهاد شده بیاید اینجا دور هم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 7703 بازدید | 189 پست

من مراحلم تموم شده و بايد از اين ماه قرص برا انتقال شروع مي كردم كه به دليل شرايط كاري گذاشتم بعد عيد ، ولي نامه ها رو كه به پزشك قانوني ميدي يكم طول مي كشه ، خودشون ميفرستن براي دادگاه

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

پاسگاهم كه انقدر رفتيم بالا سرشون تا بهد دو هفته مامور فرستادن دم خونمون ، خدارشكر چون تو نامه پاسگاه نزده بود برا چي ميخوايم مامور نمي دونست و فقط پرس و جو كردن ، همسايمون زنگ  زد گفتيم براي شغل بايد نامه داشته باشيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامه مرکز رو تحویل دادگاه دادم چهارشنبه گفتن بیاین دادگاه بعدش پاسگاه و پزشک قانونی داره؟

نامه پزشکی قانونی تقریبا 10 روزی زمان میبره باید ازمایش ایدز و هپاتیت و اعتیاد ...بدی که تقریبا این مدت زمان میبره بین اینا هم نامه پاسگاهت رو ببر که کارات جلو بره من نامه پزشکی قانونیم 8 برای دادگاه جوابش رو ارسال کرد دادگاه تو سامانه برام 30 بهمن وقت دادش برم حالا برم ببینم همون روز میدن یا بازم طول میکشه 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
نامه مرکز رو تحویل دادگاه دادم چهارشنبه گفتن بیاین دادگاه بعدش پاسگاه و پزشک قانونی داره؟

اما برای من از 27 اذر ماه دنبالش بودم هنوز تموم نشده البته اینم بگم نزدیکه 3 هفته دادگاه  نامه درخواستمون رو گم کرده بود 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
پاسگاهم كه انقدر رفتيم بالا سرشون تا بهد دو هفته مامور فرستادن دم خونمون ، خدارشكر چون تو نامه پاسگا ...

ما برای نامه پاسگاه چون زده بودن برای چیه مامور بهمون گفت بیان اینجا من کارتون و درست مییکنم اخه گفتیم ما تو محلمون قدیمی هستیم نمیخوایم کسی بفهمه حتی برای پرس و جو معمولی بد میشد برامون 

من مراحلم تموم شده و بايد از اين ماه قرص برا انتقال شروع مي كردم كه به دليل شرايط كاري گذاشتم بعد عي ...

عزیزم بعد از اینکه جواب پزشکی قانونی رو میدن تو اولین تاریخی که مشخص کردن بریم همون روز مجوز رو میدن 

من مراحلم تموم شده و بايد از اين ماه قرص برا انتقال شروع مي كردم كه به دليل شرايط كاري گذاشتم بعد عي ...

منم برنامه انتقالم و گذاشتم برای بعد از تعطیلات عید 

ب منم میگفتن طبیعی باردار نمیشین

برید دنبال میکرو

۸تا جنین تشکیل شد.۳تا رو انتقال دادن برام

متاسفانه منفی شد و نگرفت برام.ولی خدا معجزه کرد و طبیعی باردار شدم

از وقتی زایمان کردم هم جلوگیری ندارم.ب امید ی فرزند دیگه ک خدا طبیعی بهم بده

ان شاالله ی دونه دیگه بهم بده قصد داریم جنینامونو اهدا کنیم ب قیمت مناسب

ا

ان شاالله همه منتظرا با معجزه شیرین خدا باردار بشن💖💖💖💖💖💖💖

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
شما تهران هستين؟

بله عزیزم شما کدوم شهر هستین

ب منم میگفتن طبیعی باردار نمیشین برید دنبال میکرو  ۸تا جنین تشکیل شد.۳تا رو انتقال دادن برام ...

به سلامتی مبارک باشه چی بهتر از این 

عزیزم بعد از اینکه جواب پزشکی قانونی رو میدن تو اولین تاریخی که مشخص کردن بریم همون روز مجوز رو میدن ...

اره ميدن چون نامه ها هر دو دستشون هست و فقط نامه نهايي رو بايد بديد

منم برنامه انتقالم و گذاشتم برای بعد از تعطیلات عید 

بيا با هم باشيم ، به من قرص ال دي داده كه از روز سوم پري شروع كنم ، انشالله هر دو دوران كم استرسي رو سپري كنيم