2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ناآروم داشتن بیایین ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 83 پست
از ی ماهگی بی قرار شد دونه زد شبا تا صبح بیدار بود مدام گریه ریفلاکسه شدید شیر نخوردن و باز من نفهمی ...

عزیزم منظورم این بود که از کجا فهمیدین رفلاکس آلرژیک داره؟

بالا میاورد؟

آخه من رژیم دارم و همچنان بی قراره ، دونه نمیزنه دیگه مدفوعشم بلغمی نیست ،،، از کجا بفهمم رفلاکسش خوب نشده 

آخه گاهی حس میکردم تو خواب ی چیزی میاد تو دهنش ، به دکتر که گفتم رانیتیدین داد ، دیگه اونجوری نشد منم گفتم شاید خوب شده با رانیتیدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم ممنون از نظرت فقط گاهی گیج میشم آخه امروز برنج ساده و نون و عسل و آب خوردم ولی همچنان شب ...

نون نفخش زیاده و برنج هم سرده . عرق نعنا رو فراموش نکن . هرچی خوردی حتما روش عرق نعنا بخور

به کوچولوت هم گاهی که خیلی اذیت میشه ترنجبین بده چند قطره

میتونی عرق نعنا هم بریزی تو اب یکم بهش بدی

عزیزم منظورم این بود که از کجا فهمیدین رفلاکس آلرژیک داره؟ بالا میاورد؟ آخه من رژیم دارم و همچنان ...

خب اومدن شیر تو گلوش و قورت دادن ی چیزی مثل ادامس جویدن بیدار شدن تند تند از خواب کمان کردن بدن بی قراری شیر نخوردن از علائم ریفلاکسه 

اگه اینارو داره بدون بی فایدس رانیتیدین

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نون نفخش زیاده و برنج هم سرده . عرق نعنا رو فراموش نکن . هرچی خوردی حتما روش عرق نعنا بخور به کوچول ...

وای مگه نون هم نفخ داره؟؟؟؟؟؟

ای بابا من نمیدونستم دیگه اینو

ترنجبین واسه چی خوبه؟

عرق نعناع نمیخورم آخه رفلاکس داره ، بدترش میکنه

خب اومدن شیر تو گلوش و قورت دادن ی چیزی مثل ادامس جویدن بیدار شدن تند تند از خواب کمان کردن بدن بی ق ...

وای ، اومدن شیر تو گلوش خوب شده ولی بی قراری و یه چیزی مثل ادامس جویدنو داره ،،، پس حتما یه متخصص گوارش هم میبرم ، شما پیش صانعیان نرفتید تا حالا؟

وای ، اومدن شیر تو گلوش خوب شده ولی بی قراری و یه چیزی مثل ادامس جویدنو داره ،،، پس حتما یه متخصص گو ...

توروخدا فقط صانعیان نبر

ببخشید ی نکبت تمام معناس

هیچیم حالیش نیس

من بچمو بردم خیلی بی قرار بود تو بغلم همینجور اشک میریخت و جیغ میزد برگشت بهم با لحن بدی گفت اون بچه رو ساکت کن یا برو بیرون منم گفتم بچه ساکت میشد من الان اینجا نبودم و خلاصه ی سری چرتو پرت نوشت اوردم دادم خوبم نشد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای مگه نون هم نفخ داره؟؟؟؟؟؟ ای بابا من نمیدونستم دیگه اینو ترنجبین واسه چی خوبه؟ عرق نعناع نمیخ ...

شدیدا نفخ داره نون من دخترم الان نون میخوره نااروم میشه تا عرق نعنا بدمش

راستش من سر پسرم برا رفلاکسش درمان رو شروع کردم و شدیدا پشیمون شدم حالا دخترم هم رفلاکس داشت درمان نکردم فقط خودم غذامو مراعات کردم شکر خدا الان که نه ماهشه خیلی بهتر شده

ترنجبین مسهل.بادشکن.خواب اور . بعد دوماهگی میگن زیاد بدی رو هوش تاثیر منفی میزاره ولی تا دو ماهگی من هر روز به بچه هام دادم.خیلی خوب بود.

حالا که نمیتونی عرق نعنا بخوری پس خودت ترنجبین بخور هر روز

ای بابا عجب دکتری!!! پس پیش کی بردیش؟

کلا دکترای اصفهان راضیم نکرد بردم تهران پیشه بهروز مقدادی بچم ازین رو به اون رو شد

توروخدا فقط صانعیان نبر ببخشید ی نکبت تمام معناس هیچیم حالیش نیس من بچمو بردم خیلی بی قرار بود تو ...

دکتر مهران اسماعیلی و فاطمه فاموریانم بهم پیشنهاد دادن ولی نمیدونم اونام چجورین

دکتر مهران اسماعیلی و فاطمه فاموریانم بهم پیشنهاد دادن ولی نمیدونم اونام چجورین

اسماعیلی من راضی نبودم

فاموریانم اون موقع میگفتن مطب نداره بیمارستانه منم نبردم حوصله شلوغی بیمارستانو نداشتم