2777
2789
عنوان

نان اچ آ بهتره یا آپتامیل اچ آ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13610 بازدید | 36 پست
وزن گیریش که عالی بود.اضافه م داشت😅 ببلاک فک کنم ابکیه یه کم کف میکنه دقیق یادم نیست کف سفید فک کنم ...

اره دقیقا کف میکنه...وای مرسی عزیزم دعا کن واسه پسر منم همینطور باشه..کلا از دوران حاملگیم تا الان مدام توی استرس و ناراحتی بودم..یه روزم با خیال راحت نگذشته..😢😢

اره دقیقا کف میکنه...وای مرسی عزیزم دعا کن واسه پسر منم همینطور باشه..کلا از دوران حاملگیم تا الان م ...

همون بدرد نمیخوره کف میکنه پسرمن که میخورد همش گشنه بود دوبرابر باید درست میکردم سیرش نمیکرد😂 یه بار ببلاک خریدم پشیمون شدم.نان خیلی چرب و غلیظ تره سیرمیشن قشنگ😋

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بدرد نمیخوره کف میکنه پسرمن که میخورد همش گشنه بود دوبرابر باید درست میکردم سیرش نمیکرد😂 یه با ...

وای اره چقدر مثل همن..منم از دیروز پسرم مدام گریه میکنه هی شیر بیشتر میخواد درحالیکه تازه خورده..نگو بخاطر ببلاک لعنتیه..

وای اره چقدر مثل همن..منم از دیروز پسرم مدام گریه میکنه هی شیر بیشتر میخواد درحالیکه تازه خورده..نگو ...

اره عوضش کن خاصیت نداره که سیرنمیکنه هر دوپیمونه یه درجه آب بریز سیرشه قوطیشم تموم بشه

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
اره عوضش کن خاصیت نداره که سیرنمیکنه هر دوپیمونه یه درجه آب بریز سیرشه قوطیشم تموم بشه

عزیزم من نان اچ آ خریدم دادم ولی متاسفانه پی پیشو سبز کرده و یه حالت بلغمی داره و توش دون دونه..😢 یه مقدارم بالا میاره..یعنی به اینم حساسیت داره؟؟

عزیزم من نان اچ آ خریدم دادم ولی متاسفانه پی پیشو سبز کرده و یه حالت بلغمی داره و توش دون دونه..😢 ی ...

وای چرا😕 پس باید ببری دکتر بگه چه شیری بدی

نان معمولی دو هفته دادم صورتش پر جوش سرسفیدشده بود و یبوست گرفت بردیم دکتر گفت حساسیت داره اچ آ بده ...

عزيزم چقدر طول كشيد كه ني ني تون خوب بشه و اچ آ بهش بسازه؟پسر من سه روزه داره ميخوره و هنوز اثري نديدم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم من نان اچ آ خریدم دادم ولی متاسفانه پی پیشو سبز کرده و یه حالت بلغمی داره و توش دون دونه..😢 ی ...

عزيزم شما اخرش چكار كردي؟شير ني ني تون رو چي امتخاب كردي؟

عزيزم چقدر طول كشيد كه ني ني تون خوب بشه و اچ آ بهش بسازه؟پسر من سه روزه داره ميخوره و هنوز اثري ندي ...

الان پسرم ۶سالشه عزیزم 😄دقیق یادم نیست چندروز طول کشید خوب شه ولی با نان اچ آ کلا خوب شد

الان پسرم ۶سالشه عزیزم 😄دقیق یادم نیست چندروز طول کشید خوب شه ولی با نان اچ آ کلا خوب شد

عزيزمممم.ببخشيد اينقدر نگران بودم تاريخ رو نديدم.سلامت باشيد