2777
2789
عنوان

نان اچ آ بهتره یا آپتامیل اچ آ؟

13070 بازدید | 36 پست

پسرم دو ماهشه شیرخشکیه،شیر بیومیل میخورد همه چیش خوب بود ولی یهویی شروع کرد به جوش ریختن و اگزما و رفته رفته بدتر شد..ازمایش مدفوع دادم گفتن مدفوعش چربه ولی خون و اینا نداشت و گفتن حساسیت نداره ولی به نظر خودم حساسیت به شیرش بود عوض کردم ببلاک اچ آ گرفتم جوشاش و اگزماش در عرض دو روز خوب شد ولی متاسفانه دلدرد شدید گرفته و مدفوعشم ابکی شده دلم براش میسوزه نمیتونم یه شیر مناسب براش پیدا کنم..حالا نمیدونم نان اچ آ هم امتحان کنم یا آپتامیل اچ آ یا شیرسویا مثل ایزومیل؟ کسی تجربهوای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دوسال تموم نان اچ آ خورد.تو دوسال اول اصلا مریض نمیشد.بدنش قوی بود.بعدکه به غذا افتاد همیشه مریضه سرما میخوره 😥

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
یعنی راضی بودین از نان اچ آ؟ دلدرد و اسهال یا یبوست نداشت؟

نان معمولی دو هفته دادم صورتش پر جوش سرسفیدشده بود و یبوست گرفت بردیم دکتر گفت حساسیت داره اچ آ بده خیلی راضی بودم شکمش طبیعی ونرم کارمیکرد اصلا اذیت نشدصورتشم صاف شد

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
نان معمولی دو هفته دادم صورتش پر جوش سرسفیدشده بود و یبوست گرفت بردیم دکتر گفت حساسیت داره اچ آ بده ...

جدی؟خیلی ممنون عزیزم پس حتما نان اچ آ هم امتحان میکنم شاید به پسر منم بیوفته..

جدی؟خیلی ممنون عزیزم پس حتما نان اچ آ هم امتحان میکنم شاید به پسر منم بیوفته..

انشالله

با پارچه پهلوهاش ببند. مدفوعش سبز یا زرد؟ ابکیش اشکال نداره. روزی چندباره؟

اخه با شیر بیومیل اینجوری نبود اصلا، زرده ولی خیلی ابکیه روزی سه بار چهاربار، حالا ایناش به کنار دلدردش اعصابمو ریخته به هم با بیومیل دلدردم نداشت بچم..الن با دلدرد از خواب میپره گریه میکنه شکمش قار و قور میکنه همش باد درمیکنه خیلی ناراحتم واسش..فقط جوشاش خوبه خوب شده

راستی میگن با نان اچ آ مدفوعش سبز میشه راست میگن؟

سبز نه🤔 هیچ وقت نشد . فک کنم اگه عفونت داشته باشه سبزمیشه.ولی بدنش خیلی مقاوم بودا جدی میگم دوسال راحت بودم از هر مریضی.حتی واکسن میزد تب نمیکرد انچنان.یه تب خیلیی خفیف 

سبز نه🤔 هیچ وقت نشد . فک کنم اگه عفونت داشته باشه سبزمیشه.ولی بدنش خیلی مقاوم بودا جدی میگم دوسال ر ...

چقدر خوب..زن گیریشم نرمال بود؟ اخه من حس میکنم پسرم با ببلاک لاغرتر هم شده انگار لپاش اب رفته

چقدر خوب..زن گیریشم نرمال بود؟ اخه من حس میکنم پسرم با ببلاک لاغرتر هم شده انگار لپاش اب رفته

وزن گیریش که عالی بود.اضافه م داشت😅 ببلاک فک کنم ابکیه یه کم کف میکنه دقیق یادم نیست کف سفید فک کنم.درست میکردم رقیقتر ازنان بود🤔