2777
2789
عنوان

تیغ ماهی و عفونت ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 29 پست
عزیزم عفونت ریه ساده نیست 

صبح بردم پیش متخصص اما تیغ ماهی یادم نبود براش زیترومکس و اسپری اتروونت تجویز کرد که بالای بیست تا داروخونه گشتم تا گیر اومد تبشم قطع شده اما بدنش خیلی سرده البته تب بر میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خس خس سینه داره؟با سرفه؟

الان یک هفته تس بیمارستانیم بردم پیش یه متخصص دیگه گفت سینه پهلوئه سریع باید بستری بشه بخاطر شک تیغ ماهی هم قراره یکشنبه برونوسکوپی بشه.بد دردسری افتادیم دخترم آب شده عصبی شده

ببرین بیمارستان بعد شرح حالشو بدین که بعده خوردن ماهی چه اتفاقی افتاده بعد سیتی اسکن کنن.اگه نیاز با ...

اینجا که بستریه سی تی اسکن نکردن مستقیم میخوان ببرن برونوسکومی!!

ببرین بیمارستان بعد شرح حالشو بدین که بعده خوردن ماهی چه اتفاقی افتاده بعد سیتی اسکن کنن.اگه نیاز با ...

پیش متخصص که بردم و گفتم تیغ ماهی پرت شده تو گلوش گفت نه امکانش نیست اگه بود یک ریه درگیر میشد این دوتا ریه اش صدا میده بیمارستان بردم به رزیدنت گفتم تو اورژانس گفتم اونقد حرفم رد شد که دیگه خودمم یادم رفت تا اینکه بعد سه روز بستری یادم افتادو به دکترش گفتم دکترش از عصبانیت منفجر شد گفت اگه تو نای گیر کرده باشه دوتا ریه اش صدا میده اعزاممون کردن به یه بیمارستان دیگه الانسه روزه تو بخش مراقبتای ویژه هستیم تا یکشنبه که دکتر آزادمهر برای برونوسکپی بیاد

آجیل چه خطری داره؟ 

بچه های کوچیک که اجیل مثل تخمه پسته میخورن به اصطلاح میپره به گلوشون.چون خورد شدنی و سفت هم هستن امکان داره بپره.وقتی داخل ریه بشه باعث عفونت میشه اگه درمان نشه ممکنه مریض با عفونت خونی مواجهه شه و از دست بره

اینجا که بستریه سی تی اسکن نکردن مستقیم میخوان ببرن برونوسکومی!!

خب برونکوسکوپی اقدام تشخیصی و درمانی هست.اگه چیزی داخل نای و ریه اش شده باشه در میارن اگه وجود نداشته باشه که سینه پهلو بوده