2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار کمکم کنین لطفا

84 بازدید | 7 پست

خانما دخترم ۴ سالشه و همش میگه شکمم درد میکنه حتی کش شلوارشو میذاره روز زیرشکمش و نمیذاره بالا باشه میگه درد دارم بنظرتون مریضه؟یا عادیه؟

خب ببرش دکتر 

چرا باید درد عادی باشه؟

اگه فقط مشکلش کش شلوار باشه یه بار پیراهن براش بپوشون کش نداشته بلشه ببین چیکار میکنه اگه بازم گفت درد داره ببرش حتما

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ببرش دکتر یه چکاپ ازش بگیر خیالت راحت شه .آ زمایش آ نزیم کبدی هم انجام بده

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

شکمش خوب کار میکنه یبوست نداره

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

دختر منم ۳/۵ سالشه یه مدت همش میگفت دلم درد میکنه و تا میدویید یا چیزی میخورد ترش میکرد دلشو با روغن ارده چرب کردم بهتر شد البته ببری دکتر خیالت راحت میشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)