2777
2789
عنوان

عدد بتا....؟؟

142 بازدید | 6 پست

سلام

بچها من امروز آزمایش دادم عدد بتام ۱۵۱ بود

ماه قبل ۲۳ آبان پریود شدم. امروزم ۲۳ آذره آزمایش دادم.

عدد بتام کم نیست،؟؟؟ 

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

تبریک میگم 

چون دقیقا روز پریودیت رفتی عددش یکم پایینه

باید صبر میکردی 

دو روز دیگه برو تکرارش کن اگر دوبرابر شد خوبه اگر کمتر از دوبرابر بود دکتر احتمال بارداری خارج از رحم و بارداری پوچ رو میده

استرس نداشته باش عزیزم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
تبریک میگم  چون دقیقا روز پریودیت رفتی عددش یکم پایینه باید صبر میکردی  دو روز دیگه برو ...

چون تووی مسافرتم. نمیدونستم باردارم خیلی استرس دارم.

یعنی اگه دو برابر بشه مشکلی نیست؟؟؟؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اشتباه منو شما هم تکرار میکنید 😔

من اقدام کرده بودم فکر میکردم ممکنه باردار باشم اما رفتم مسافرت خییییلی تو ماشین اذیت شدم

وقتی برگشتم لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت لخته خون اطراف ساک جنین رو گرفته و هماتوم داری

آخرش هم سقط شد😔😔

اما شما نگران نباش

اگر با ماشین شخصی رفتید سعی کنید آروم و با احتیاط برید که به رحمت فشار نیاد

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
چرا اشتباه منو شما هم تکرار میکنید 😔 من اقدام کرده بودم فکر میکردم ممکنه باردار باشم اما رفتم ...

نه من خیلی مراقبم

فقط الان عدد بتام اوکی هست یا کمه؟؟ 

متاسفم برا سقطتون 

اگر دوبرابر شد هیچ مشکلی نداری نگران نباش

استرس بزرگترین سم برای بارداریه

توکل کن به خدا گلم و خودتو مشغول کن تا این دو روز بگذره و آزمایش رو تکرار کنی

منم قابل باشم دعات میکنم خدا دلتو شاد کنه

اگر دوبرابر شد هیچ مشکلی نداری نگران نباش استرس بزرگترین سم برای بارداریه توکل کن به خدا گلم و خود ...

ممنونم عزیزم.

موفق باشی