2777
2789
عنوان

اقدامی برای پسردار شدن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 32 پست
منظورم اینه دوا درمون و رژیم واسه پسر تحفهههههه ارزشی ندارههه نگفتم خدا بده بدم میاد  شما حرص ...

عزیزم حرص نمیخورم 

انشاء الله هر موقع که به دلتون افتاد خدا هم دخترشو بهتون بده هم پسرشو جفتشون عزیزم, جفتشونم بزرگ کردنشون سخته 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا هر چي دلت ميخواد و صلاحته بهت بده انشالله بچه سالم بهت غذا كنه  ولي بخدا اينا همه ...

اره عزیزم منم میدونم خدا میده و از خودش واقعا میخام چون تا اون بالا سری نخاد نمیشه...ولی خب ادم استرس میگرتش..البته من از خدا ی دو قلو دخترو پسر میخام.😁

منظورم اینه دوا درمون و رژیم واسه پسر تحفهههههه ارزشی ندارههه نگفتم خدا بده بدم میاد  شما حرص ...

خب من علاقه ی زیادی ب پسر بچه دارم هرچند ک میدونم دختر بیشتر ب درد پدرو مادرش میخوره‌...دخترم دوس دارم ولی دوس دارم اولی پسر باشه

عزیزم خداروشکر...چه خوب...خب چطور؟چکارا کردی؟

والا زیاد بود مثلا روز اول تا۱۴پریودی سیاهدونه با عسل میخوردم روزی ۳_۴فلفل نسایده سیاه نثل قرص قورت میدادم .زینک و ویتامین e و فولیک اسید سه ماه قبل خودم و شوهرم میخوردیم و خیلی چیزا که از نت خوندم و عمل کردم

عزیزم متو ببخش اومدم این تاپیکت میشه برام یه کارت بکشی فال کارت کلی بخدا خیلی تنهام حامله ام و با خانواده شوهرم یه ساختمانم؟خواهش میکنم

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
نه من فال بلد نیستم بگیرم!!!!!!فقط با برنامه تو گوشیم فال قهوه

من فک کردم فال قهوه بلدی همین .عزیزم حامله ای جنسیتش مشخصه ؟منم حامله ام 🤗

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره