2777
2789
سلام دوستان...من مشکوک به دیابت بارداریم و می دونم خیلی های دیگه هم مثل من دنبال تجربیات این زمینه هستند و به نظرم بهترین اشخاص برای کمک به افرادی مثل من مامانهایی هستند که تجربه این موضوع رو دارند..ممنون می شم اگر کامل در مورد میزان قند توی ازمایش و توی خونه ..قبل و بعد غذا..ناشتا ...و به طور کلی کامل توضیح بدید...ممنون
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
من با اینکه در دوران بارداری ویار خیلی بدی داشتم و هیچ چیزی نمی تونستم بخورم ولی دیابت بارداری گرفتم . بعد از زایمان قند خونم بالا رفت. البته خیلی تلاش کردم و رژیم گرفتم و به هیچ عنوان شیرینی نخوردم. خیلی مراغات کردم تا اینکه در آزمایشی که به تازگی دادم نشون داد قند خونم متعادل شده است. البته در دورانی که قندم بالا رفته بود تمایل زیادی به شیرینی پیدا کرده بودم که خیلی هم با خودم مبارزه کردم و بالاخره پیروز شدم.
دیابت بارداری هیچ ربطی به نوع خوردن در زمان بارداری نداره. البته نه اینکه بی رویه بخوری. سعی کن همه چیز رو متعادل بخوری. این غلطه که میگن تو دو نفری باید دو برابر بخوری. یک برابر بخور ولی درست بخور. مواد مغذی و سالم بخور. البته اگه می تونی و مثل من ویار نداشتی. من در تمام طول بارداریم تنها مزه ای که احساس کردم اسید معده ام بود. اونقدر گرسنه می شدم که صدای معده ام رو همه می شنیدند ولی نمی تونستم چیزی بخورم چون تا غدا می دیدم بالا می آوردم. البته فقط اسید معده حتی آب هم نمی تونستم بخورم . یه بار یکی بهم گفت مونده فقط بچه رو بالا بیاری. به هر حال دوران سختی است برای همه به هر نوعی که هست.
ولی موفق می شی
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیابت بارداری معمولا در خانمهای باردار به وجود میاد و بعد از زایمان هم از بین میره فقط زمانی که با ازمایشاتی که گرفته شد معلوم شد که دیابت داری یا مشکوک به دیابت هستی باید در رژیم غذاییت تغییر ایجاد کنی و کمتر چیزهایی که شیرین هستن و قند دارن مصرف کنی و در خوردن مواد غذایی هم بایم کمتر از قبل باشه چون معمولا افرادی که دچار دیابت میشن اشتهای کاذبی پیدا میکنن و مدام گرسنه میشن که باید با این گرسنگی مبارزه کنی و در کنارش ورزش یا پیاده روی رو داشته باشی چون اگه مراعات نشه وزن خود ادم و جنین بالا میره و احتمال اینکه جنین به دنیا امده دیابت بگیره بالا میره اما با کمی مراعات در غذا خوردن و یه رژیم غذایی خوب و پیاده روی این مشکل حل میشه و جای ناراحتی نداره
دیابت بارداری معمولا در خانمهای باردار به وجود میاد و بعد از زایمان هم از بین میره فقط زمانی که با ازمایشاتی که گرفته شد معلوم شد که دیابت داری یا مشکوک به دیابت هستی باید در رژیم غذاییت تغییر ایجاد کنی و کمتر چیزهایی که شیرین هستن و قند دارن مصرف کنی و در خوردن مواد غذایی هم بایم کمتر از قبل باشه چون معمولا افرادی که دچار دیابت میشن اشتهای کاذبی پیدا میکنن و مدام گرسنه میشن که باید با این گرسنگی مبارزه کنی و در کنارش ورزش یا پیاده روی رو داشته باشی چون اگه مراعات نشه وزن خود ادم و جنین بالا میره و احتمال اینکه جنین به دنیا امده دیابت بگیره بالا میره اما با کمی مراعات در غذا خوردن و یه رژیم غذایی خوب و پیاده روی این مشکل حل میشه و جای ناراحتی نداره