2777
2789

سلام عزیزآن .حدود یک سالی بود که با خانواده شوهرم قطع رابطه هستیم و در واقع خودشون کاری کردند ک شوهرم ازشون متنفر شد و دیگ حاضر نیست باهاشون ارتباط داشته باشه . بجز یک برادر شوهرم که آون بنده خدا یکطرفه به ما زنگ میزنه و اصرار میکنه بریم خونه اش ولی شوهرم راصی نمیشه. امروز همون برادرش زنگ زد و گفت پنج شنبه تولد دخترش هست و حتما بیایید و تا حالا کلی دعوت کردم شمارو نیومدی و... شوهرم گفت اگر خانواده اش بیان ما نمی آیم و کلی باهاش بحث کرد .و گفت اگر بیاییم و ببینم اونا هستن بلند میشم میرم.برادرش هم گفت باشه من بجز شما کسی رو دعوت نمیکنم😨(ولی من مطمین ک اونا رو هم میگه و بقول خودش میخواد آشتی بده...😢😢😢 ) .میدونم که روز خوبی در انتظارمان نیست . من توی این یکسال ازشون خیلی بی ادبی   و بی احترامی دیدم .نمیدونم واقعا وقتی دیدم شون چطوری باهاشون برخورد کنم .؟ 

اینم بگم ک اصلا دلم نمیخواد دوباره پاشو ن تک خونه زندگی من باز بشه و ازین داستان خیلی ناراحت هستم . کاش میشد بتونم نرم

کاش....

💑

خب حستو به شوهرت بگو..دیر برین اونجا که همه اومده باشن..وقتی رفتین داخل دیدین هستن برگردین بیرون تو سکوت کن..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حستو به شوهرت بگو..دیر برین اونجا که همه اومده باشن..وقتی رفتین داخل دیدین هستن برگردین بیرون تو ...

شوهرم حسم رو میدونه و میگه اگر اونا بیان من نمیرم تو . ولی فکر نکنم .یعنی میترسم بمونه و باهاشون آشتی کنع . 

💑

اشکال نداره یک رفتار متعارف نشون بده،دنبال حاشیه نرو درکت میکنم بعضی وقتا خیلی از آدما که اطرافمون هستن ما انتخاب نکردیم تغییر هم نمیشه داد، نه بداخلاقی کن نه خیلی صمیمی شو

شوهرم حسم رو میدونه و میگه اگر اونا بیان من نمیرم تو . ولی فکر نکنم .یعنی میترسم بمونه و باهاشون آشت ...

عهه پس شک داری..به نظرم باهاش طی کن که تا دید بزنه بیرون..حالا اگر اونا التماس کنن هم خوب نیست آشتی کنه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم ارتباط با خانواده همسر قطع کردنشم حواشی خودشو داره ارتباط داشته باشید اما کم بهتر از قطعه  ...

درسته ولی اونا این رو نمیفهمن و تعادل ندارند در رفت آمد اگر باهاشون خوب باشی یه شب درمیان خونه ات هستند و همش ازت توقع پول و ماشین دارند .  آدم های خیلی پرتوقع و حسود و حق ب جانب هستند . حتی به ماشینی ک پدرم برای من خریده هم زور دارند و هی میخواستن ک من بدم بهشون برن دو دور بزنند. خدا میدونه چقدر برا همین چیزا بین منو و شوهرم دعوا انداختند  . خدا لعنتشون کنه حالم ازشون بهم میخوره یه مشت آدم انگل و زیگیل

💑
عهه پس شک داری..به نظرم باهاش طی کن که تا دید بزنه بیرون..حالا اگر اونا التماس کنن هم خوب نیست آشتی ...

وای نه .بخدا توان چندسال .امسال ک از شر شون راحت بودم بهترین سال زندگی مشترک مون بود . شاید درست نباشه ولی گاهی میگم کاش دیگ هیچ وقت نباشن

💑
درسته ولی اونا این رو نمیفهمن و تعادل ندارند در رفت آمد اگر باهاشون خوب باشی یه شب درمیان خونه ات هس ...

چقد عوضین..پس یکاری کن..یه کادو بخرین..شب قبلش برید خونه برادر شوهره..عذرخواهی کنین بگین ما نمیتونیم ۵ شنبه بیاییم..محکم باشین نتونه نظرتونو عوض کنه..این بهترین راهه

عزیزم بنظرم شما سکوت کن و فقط همسرتو همراهی کن. 

خیلی از آقایون تحت هیچ شرایطی قطع رابطه نمیکنن چه برسه یه سال اصلا نبینن خانوادشونو پس معلومه ایشون منطق داره و نیازی به نگرانی شما نیست. آشتی هم بکنید همسرتون دیگه نمیذاره در اون حد پاشون وارد زندگیتون شه یا باز بخوان اذیت کنن با خودش طرفن. 

شما چیزی نگی بهتره چون ممکنه فکر کنه شما دنبال جدایی و دشمنی هستی و باهات لج کنه و بره سمت اونا

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
با همسرم . منو ک خیلی اذیت کردند ولی در کل علت قطع رابطه بین خودشون بود .خدارو شکر من نقشی نداشتم .& ...

نترس الان میگن پسر ما پیامبر بوده زن گرفت زنش بدش کرد😐😐😂😂

چقد عوضین..پس یکاری کن..یه کادو بخرین..شب قبلش برید خونه برادر شوهره..عذرخواهی کنین بگین ما نمیتونیم ...

به این کار هم راصی نمیشه شوهرم . میگه زشته دعوت کرده مارو و گفته اونا رو نمیگم نمیتونم بهش اتهام بزنم بگم درو میگی اونام میان... میریم اگر بودند بلند میشیم میآییم . تو هم با کسی سلام علیک نکن

💑