2777
2789
عنوان

بیایین از بدترین کرم ریزی‌هاتون بگین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه داداش دارم خيلي تو بچگي اذيتم ميكرد😂من هم يه بار يه صابون سفيد داشتيم از اين جامدا خيلي كوچيك شده بود ورش داشتم ورزش دادم به داداشم گفتم بيا برات سقز اوردم اون هم از دستم قاپيد همه رو گذاشت دهنش جويد حالش بد شد اونقدر من خنديدم كه نگو تا الان كه بيشتر از بيست سال ميگذره يادش ميوفتيم خندمون ميگيره ولي خوب انتقام گرفتم ازش ديگه جرات نميكرد اذيتم كنه😂😂😂

وای خدا نکشدت 😂😂

من خیلی شر بودم. وای اصن ی کارایی میکردم الان بچه م اون کارا رو کنه سکته میکنم..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من تف میکنم داخل چایی میدم به دوستان بخورن 

الان این کار رو نیکنی یا واسه بچگی ت بود😣😣😣

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

داخل خودکار کاغذ میکردم با فوت میزدم پس کله دوستام😁

اذامس چسبوندم ب صندلی معلم مانتوشو ب گند کشیدم😁😁

کپسول انداختم تو بخاری معلممون کلاسو تو حیاط برگزار کرد😁

ووووو....خیلی چیزای دیگ 

اها روز معلم همه تو تخم مرغ پر گل ریخته بودن من تخم مرغ واقعی زدم ب سقف بردنم دفتر حالا خودمم ارشد کلاس بودما😂

یه بارم رو پنکه سقفی کلاس خاک ریختم فقط دوستم میدونست من کردم معلممون اومد روشن کرد کلاس ب ف ا ک عظمی رف همه پر خاک شدن 😁😁😁😁😁

القصه...دوباره برگشتم😁🥳