2777
2789

خیلی ممنون میشم اگه چند دقیقه وقت بزارید و به پرسشنامه من جواب بدین خدا خیرتون بده. صلوات نیفرستم در ازاش براتون. پرسشنامه برای مادرها هست در رابطه با فرزندشون 

تحلیل اماریش که انجام شد نتیجه ش رو تو سایت میزارم و در موردش بیشتر مینویسم براتون. 

🌹🌹🌹🙏🙏پیشاپیش قدردان مهربونیتون هستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم پیش دبستانی هست...این فک کنم برا نوجوناست؟؟؟

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
ایراوی نداره ممنون میشم اگه پر کنید 

باشه عزیزم

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  

پر کردم عزیزم...بعد اگه نتیجه گیری کردید برام بفرستین جواب رو