2777
2789
عنوان

روحیه ام خرابه یکی یه راهی جلو پام بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 24 پست
عزیزم اگه به اینا بود که الان بیکار نداشتیم همه صاحب کار بودن

عزیزم کارگشایی که فقط واسه پیداکردن کار نیس!

میتونه استرس رو برطرف کنه.امید به ادم بده.مشکل رو ساده تر کنه و...

اگه ایمان ادما هم زیاد بود نیازی نبود ادم انقد اذیت بشه!

من همین یه دونه ام!
عزیزم کارگشایی که فقط واسه پیداکردن کار نیس! میتونه استرس رو برطرف کنه.امید به ادم بده.مشکل رو ساده ...

من دوست دارم ايمانم قوي باشه ولي نميتونم .مثلا يك بچه ايي بي گناه داره زجر ميكشه از يك چيزي و من نميتونم فكر كنم كه خدا خواسته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کارگشایی که فقط واسه پیداکردن کار نیس! میتونه استرس رو برطرف کنه.امید به ادم بده.مشکل رو ساده ...

چی بگم والا

منم از وقتی رفتم بیمارستان کودکان همه اعتقادم از بین رفت

اگه ببینی دلت خون میشه، بچه های  کوچیک دیالیز میشن و عذاب میکشن 

من دوست دارم ايمانم قوي باشه ولي نميتونم .مثلا يك بچه ايي بي گناه داره زجر ميكشه از يك چيزي و من نمي ...

خدا نخواسته.خدا طبق قانون عمل میکنه.قانون خدا میگه همه زکات و خمس مالشونو بدن تا کسی فقیر نباشه.حالا کی به قانون خدا عمل میکنه؟

بعد اینکه خدا گفته تو قران حال قومی رو تغییر نمیده مگراینکه خودشون تغییر بدن!حالا کی به اینا عمل میکنه؟!

من همین یه دونه ام!
خدا نخواسته.خدا طبق قانون عمل میکنه.قانون خدا میگه همه زکات و خمس مالشونو بدن تا کسی فقیر نباشه.حالا ...

واقعا خدا طبق قانون عمل میکنه...میگه مال حرام و پول ربا وارد زندگی نکنید....ولی وقتی وارد زندگی میشه...زندگی ها خراب میشه مشکلات میاد. ..ولی بازم خدا بخشنده و مهربان اگه ببینه از کاری که کردی پشیمانی و به سمتش بری بازم میبخشه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
واقعا خدا طبق قانون عمل میکنه...میگه مال حرام و پول ربا وارد زندگی نکنید....ولی وقتی وارد زندگی میشه ...

دقیقا به زندگی خودم نگاه میکنم مصداق ایه قرانه که میگه هرخوبی بهتون رسیده از خداست و هر بدی نتیجه کارای خودتونه!

من همین یه دونه ام!
دقیقا به زندگی خودم نگاه میکنم مصداق ایه قرانه که میگه هرخوبی بهتون رسیده از خداست و هر بدی نتیجه کا ...

مثلا يكي تو بچگي بدون لينكه خودش نقشي داشته باشه در يك خانواده بد بزرگ ميشه،معتاد ،فقير،خلافكار....اون بچه هم به همون سمت ميره تقصير خودش چيه.يا تقصير ش چي بوده كه تو بچگي اونقدر زجر بكشه.الان اين بچه هاي يمني رو ميبينيم كه چجوري دارن جون ميدن از گرسنگي ،گناهش چيه!؟چرا خدا يك لقمه دهنشون نميزاره.

مثلا يكي تو بچگي بدون لينكه خودش نقشي داشته باشه در يك خانواده بد بزرگ ميشه،معتاد ،فقير،خلافكار....ا ...

پس عقل و اختیار کجای زندگیشه؟

ببین عزیزم من علم کافی ندارم که بخوام جواب سوال بدم.من همینقد که از خانواده و قران و مطالعات خودم بدست اوردم رو بهتون میگم.شاید واسه بعضی چیزا من خودم جاهل باشم

من همین یه دونه ام!