من از کار تعدیل شدم و دنبال کارم برای مصاحبه میرم ولی گزینه مناسبی فعلا نمیبینم نه که توقعم زیاد باشه ها واقعا بعضیا اسمشون شرکته وگرنه شرکت نیستن از جهتی نمیخوام موقت کار کنم که چند وقت دیگه دوباره در بیام ازونجا ، با پس اندازم میخواستم ماشین بگیرم که همه چی گرون شد و الان پولم بی ارزشه ، دوست ندارم با خانواده زندگی کنم فشارشون روم خیلی زیاده و این که تصمیم دارم ازدواج کنم و هر خواستگاری میاد میرم میبینمش ولی نمیدونم چطوره که همه تو زرز از آب در میان من چی کار کنم؟ چرا دری برام باز نمیشه آخه؟؟؟
خدا نخواسته.خدا طبق قانون عمل میکنه.قانون خدا میگه همه زکات و خمس مالشونو بدن تا کسی فقیر نباشه.حالا ...
واقعا خدا طبق قانون عمل میکنه...میگه مال حرام و پول ربا وارد زندگی نکنید....ولی وقتی وارد زندگی میشه...زندگی ها خراب میشه مشکلات میاد. ..ولی بازم خدا بخشنده و مهربان اگه ببینه از کاری که کردی پشیمانی و به سمتش بری بازم میبخشه...
دقیقا به زندگی خودم نگاه میکنم مصداق ایه قرانه که میگه هرخوبی بهتون رسیده از خداست و هر بدی نتیجه کا ...
مثلا يكي تو بچگي بدون لينكه خودش نقشي داشته باشه در يك خانواده بد بزرگ ميشه،معتاد ،فقير،خلافكار....اون بچه هم به همون سمت ميره تقصير خودش چيه.يا تقصير ش چي بوده كه تو بچگي اونقدر زجر بكشه.الان اين بچه هاي يمني رو ميبينيم كه چجوري دارن جون ميدن از گرسنگي ،گناهش چيه!؟چرا خدا يك لقمه دهنشون نميزاره.
مثلا يكي تو بچگي بدون لينكه خودش نقشي داشته باشه در يك خانواده بد بزرگ ميشه،معتاد ،فقير،خلافكار....ا ...
پس عقل و اختیار کجای زندگیشه؟
ببین عزیزم من علم کافی ندارم که بخوام جواب سوال بدم.من همینقد که از خانواده و قران و مطالعات خودم بدست اوردم رو بهتون میگم.شاید واسه بعضی چیزا من خودم جاهل باشم