2777
2789
عنوان

دلم گرفته

114 بازدید | 14 پست

من اقدام کردم به بارداری بعد رفتم عکس رنگی یه لوله ام بسته است الان چهار جلسه رفتم هی امپول سینال اف میده ولی تاثیری نذاشته بودن کسانیکه مشکل منو داشتن تازه 23سالمه به نظرتون باردار میشم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
چرا نشی...هم سن های منو تو تازه شوهر کردن زن بابام 44سالشع باردارع

اخه من مشکل دارم لوله راستم بسته است ته دلم خالیه با اون حرفایی که خانواده شوهرم میگن عوضیا خیلی بی طاقت شدم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من مشکل دارم لوله راستم بسته است ته دلم خالیه با اون حرفایی که خانواده شوهرم میگن عوضیا خیلی بی ...

اصلا چرا ب اونا مشکلاتتو میگی....دوست من تخمدان چپ نداشت فقط راست الان دوتا بچه دارع

اصلا چرا ب اونا مشکلاتتو میگی....دوست من تخمدان چپ نداشت فقط راست الان دوتا بچه دارع

مننگفتم مشکلمو از شوهرم فهمیدن من از عید باهاشون رفت امد ندارم چون عیدمو زهرمار کردن خدا لعنتشون کنه . نمی دونم کلی زجر کشیدم تا به الان ولی بازمانگاری تمومی نداره 

وقتی یه لوله ت بسته اس برای چی امپول میده باید بری هیستروسکپی برات بازش کنند بعد دارو بخوری اینجوری احتمال بارداریت کمتره

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
وقتی یه لوله ت بسته اس برای چی امپول میده باید بری هیستروسکپی برات بازش کنند بعد دارو بخوری اینجوری ...

واغن ته دلمو خالی نکن لطفا نمی دونم اخه دکتر گفت فعلن عملت نمی کنم میخام با دارو باردار بشی فقط همینو گفت 

واغن ته دلمو خالی نکن لطفا نمی دونم اخه دکتر گفت فعلن عملت نمی کنم میخام با دارو باردار بشی فقط همین ...

عزیزم منم مثل خودت سه ساله منتظرم

برای خدا کاری نداره که با یه لوله حامله شدن خیلی ها

اگه اسپرم شوهرت قوی و خوب باشه چرا نشه

ولی هیسترو عمل سنگینی نیست من شاید امسال خودم انجام بدم البته من لوله هام بازه برای رحمم میخوام برم.چه عیب داره یه لوله هات باز میکنن شانس بارداریت بالاتر میره

ان شاا حل میشه به زودی

عزیزم منم مثل خودت سه ساله منتظرم برای خدا کاری نداره که با یه لوله حامله شدن خیلی ها اگه اسپرم شو ...

انشالله همه مشکلشون حل بشه مام بین اونا راستی من شوهر سیگاریه میشه از اونم باشه به احتمال قوی 

انشالله همه مشکلشون حل بشه مام بین اونا راستی من شوهر سیگاریه میشه از اونم باشه به احتمال قوی 

اره عزیزم مال اونم هست ازمایش داده تا حالا؟ اگه نه حتما بفرستش ازمایش 

اره عزیزم مال اونم هست ازمایش داده تا حالا؟ اگه نه حتما بفرستش ازمایش 

ازمایش داده قبلن گفتننرماله ولی تازگیا زیاد می کشه 

کاش میشد کمش کنه

نمی کنه منم موقع خاستگاری گول زد هیچ وقت نمی بخشمش همه ارزوهامو دزدید گاهن میگم بچه بیارم که چی بشه نه اینکه خودم خیلی خوشبختم طفلی هم بیاد و بدبختی بکشه 

نمی کنه منم موقع خاستگاری گول زد هیچ وقت نمی بخشمش همه ارزوهامو دزدید گاهن میگم بچه بیارم که چی بشه ...

عزیزم ان شاا درست میشه حتما بچه دار میشی .ان شاا با قدم بچت باباشم سیگارش میزاره کنار

عزیزم ان شاا درست میشه حتما بچه دار میشی .ان شاا با قدم بچت باباشم سیگارش میزاره کنار

نمی دونم در جوابت بگم امین فقط میگم خدا به داد دل شکسته ها برسه دیگر