به خدا قسم برادرم را بی گناه زندانی کردن از شما خواهش می کنم تا هر چه قدر می تونید براش صلوات و یه سوره بخونید نمی دونم چرا خدا نذر منو قبول نمیکنه از شما خواهش می کنم براش دعا کنید مطمئنم خدا جواب شما رو میده اگه آزاد شد میام همینجا می گم
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
دوستای گلم پریشب ک این ختم رو شروع کردیم خانواده خودم وعموم اینا هم صلوات فرستادن شب دخترعموم خواب میبینه ک همه رفتیم مسجد و یه سفره صلوات پهن بوده و ما رفتیم صلوات فرستادیم تعبییرشو دراوردم گفته حاجت روا شدید عزیزانم هرکی توختم شرکت کرده به لطف خدا حاجت روا شده با دلهای پاکتون از ته دل دعا کنید برای همدیگه دست خالی برنمیگردیم انشالله 🌺🌹😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه لر نمیگه دوستت دارم عزیزم،میگه:لیوتم نازار یه لر نمیگه فدات شم،میگه:سیقت بام یه لر نمیگه بهت عادت کردم،میگه:هوکارت بیمه یه لر نمیگه تو چشام نگاه کن،میگه:سیل مین تیام کو یه لر نمیگه قربونت برم،میگه:خوم بوم و نذرت