2777
2789
عنوان

دکور خونه سنتی . شیک یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه سنتي چه دهه ايي ميخوان؟به نظر من گبه بخر از اين كوسنهاي بزرگ كه طرح گليم هستن دو تا بخرن بنداز ر ...

دوست عزیز دقیقا همینو میخام وقتی شیراز کاشان میرم. نمیدونی چقد کیف میکنم با فضاهاش . 

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  
مبل سنتی زیاد راحت نیست به این نتیجه رسیدم کلا همه رو بجز یکی رد کردم رفت فقط یه گوشه رو سنتی کردم ب ...

خو شما تشک کوسن تهیه کردین واسش یا همونطوری استفاده کردین ؟

به‌نظرم‌خونه‌ساده‌باشه‌هیچ‌موقع‌دلتونو‌نمیزنه‌من‌خودم

ساده‌دوست‌دارم‌‌ سالنم‌ ۶۰ متره‌خونم ۳ خوابس یه دست مبل راحتی دارم ۲تا ۱۲ متری  ۳تا ۶ متری انداختم وسط سالن با یه بوفه تلویزیون با سینما خانگی و کابینتم هم های گلسه آشپز خونهم ۱۸ متره  وسطش یه ۶ متری انداختم و یه میز ناهار خوری   تو ۲تا اتاقا تخت و کمد و میز آرایش و دراور هست و یکی دیگه از اتاقا اسباب بازی دوقلوهامو چیدم که بهش میگیم اتا ق اسباب بازی همین 🤗😍😘 

هر کس هم میاد خونم خوششون میاد تعریف میکنن البته سالنم دوبلکسه🤗😍😘

نه بابا دلتو میزنه بعد یمدت هرچه دوره خودشو داره اگه خیلی خوشت میاد یه اتاقتو اونجوری کن منک ...

میدنی خونم بزرگ نیست اتاقا رو لازم دارم. اول زندگیم همشو جینگول مستون اسپرت . برداشتم. الان دلمو زده اسپرست

به‌نظرم‌خونه‌ساده‌باشه‌هیچ‌موقع‌دلتونو‌نمیزنه‌من‌خودم ساده‌دوست‌دارم‌‌ سالنم‌ ۶۰ متره‌خونم ۳ خوابس ...

خوبه شما فضا خوبی داری . ۶۰ متر فضای ایدالیه 

میدنی خونم بزرگ نیست اتاقا رو لازم دارم. اول زندگیم همشو جینگول مستون اسپرت . برداشتم. الان دلمو زده ...

عوض نکن تا خونه بزرگتر بگیری به اتاقشو سنتی کن

وسایلاتو نفروش حیفه بعدا نمیتونی بخری همه چی گرونه

خوبه شما فضا خوبی داری . ۶۰ متر فضای ایدالیه 

اره خوبه ولی ساده دوس دارم  سالنم دوبلکسه یه طرف مبل  چیدم و یه طرف حالت سنتی داره پشتی و فرش گذاشتم یه جوری همه که میان خونم میگن تلفیقی از سنتی و کلاسیکه

ولی ساده و بی شلوغیه  همه میگن آرامش داره خونت😘😍🤗

عوض نکن تا خونه بزرگتر بگیری به اتاقشو سنتی کن  وسایلاتو نفروش حیفه بعدا نمیتونی بخری همه چی گ ...

امسال خونه خریدم‌ دادم میرم خونه خودم. وسایلام خیلی کهنه شده  دیگه واقعا باید عوض شه . دیگه یه مبلغی خیلی وقته جمع کردم . گذاشتم کنار واسه اینکه عوض کردم‌

تلفیقی کار کن مثلا تلفیق کلاسیک و سنتی و مدرن .. یا مدرن و سنتی مثلا خاله ام این کار رو کرده البته ...

کاش میرفتی عکسشو میگرفتی میذاشتی ما هم میدیدم اینجوری ک تو گفتی من که دلم خواست ببینم ک ی فکری برا دل مام بکن.