2777
2789
عنوان

بعضی وقت ها پشیمون میشم

162 بازدید | 15 پست

از اینکه میام نینیسایت نظر میخوام یا کمک یا راه حل بعد یسری ها میرن بالا منبر و امر به معروف میکنن بابا اگه خیلی علاقه دارین به شعار دادن بفرمایید تو تظاهرات ابان و دی و بهمن پارسال و امسال شرکت کنین که دارن خونتون میمکن اما ساکتین.من فقط راجب یه جشن خونوادگی نظر خواسم میگین هموطنامون گوشت ندارن بخورن یا کادو ندارن ببرن اول یه دور نوشتتونو بخونید بعد درج بزنید ممنون

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 

اتفاقا همه وضعشون خوبه

من دیشب رفتم پاساژ کوروش جای سوزن انداختن نبود همه هم خرید میکردن

خداروشکر واقعا انشالله همیشه همینطور باشه

الان منم مهمونی میدم همه میدن

موافقمممم

درکل خوشحال باشی میگن پز میده 

ناراحت باشی میگن انرژی منفی میده .بدبخته دروغ میگه

تکلیفمونو روشن کنید

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
والا همش باید بنالی نداری بگی نمیدونم شوهرم زدم بدبختم اگه خوب باشی میخورنت

تایپیک زدم خونوادمو براشام بعدیسالو نیم دعوت کردم و دندونی نمیگیرم خوشم نمیاد از کادو بردن و اوردن و توقع بعد نوشتن شام نده کادو نخواه برو به ملت کمک کن گوشت ندارن پول ندارن ماه هاست چیزی نخوردن میان نینی سایت میگن بنظر من کسی که نداشته باشه پول نتو گوشیم نداره که بیاد نینیسایت که نتو هوف میکشه.

والا همش باید بنالی نداری بگی نمیدونم شوهرم زدم بدبختم اگه خوب باشی میخورنت

حسودن نمیتونن خوشی کسی رو تحمل کنن،ولی بفهمن بی پول و بدبختی،یا شوهر بدی داری یا... اونوقت باهات مهربون میشن 

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
درکل خوشحال باشی میگن پز میده  ناراحت باشی میگن انرژی منفی میده .بدبخته دروغ میگه تکلیفمونو ر ...

اگه سفره صلوات بندازی یا عزادار باشی خوبه اما حق سور دادن نداری همش باید بشینی بزنی تو سرت خوب این همه زدن چیشد 

تایپیک زدم خونوادمو براشام بعدیسالو نیم دعوت کردم و دندونی نمیگیرم خوشم نمیاد از کادو بردن و اوردن و ...

اره دیدم

واقعا بعضیا بخیلن

بعد از کجا معلوم شما کمک نمیکنی

والا

انگار تو ریز زندگیتن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خوب شما که نوشتی کوبیده مرغ فقط میخوای بدی اینکه زیاد تجملاتی نیست زیادم هزینه نمیبره یه دورهمی ساده ست بعدم نوشتی کادو نمیخوام از کسی  حتما سوء تفاهم شده چون صلا حرفی از بریز بپاش نزدی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست