از اینکه میام نینیسایت نظر میخوام یا کمک یا راه حل بعد یسری ها میرن بالا منبر و امر به معروف میکنن بابا اگه خیلی علاقه دارین به شعار دادن بفرمایید تو تظاهرات ابان و دی و بهمن پارسال و امسال شرکت کنین که دارن خونتون میمکن اما ساکتین.من فقط راجب یه جشن خونوادگی نظر خواسم میگین هموطنامون گوشت ندارن بخورن یا کادو ندارن ببرن اول یه دور نوشتتونو بخونید بعد درج بزنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا همش باید بنالی نداری بگی نمیدونم شوهرم زدم بدبختم اگه خوب باشی میخورنت
تایپیک زدم خونوادمو براشام بعدیسالو نیم دعوت کردم و دندونی نمیگیرم خوشم نمیاد از کادو بردن و اوردن و توقع بعد نوشتن شام نده کادو نخواه برو به ملت کمک کن گوشت ندارن پول ندارن ماه هاست چیزی نخوردن میان نینی سایت میگن بنظر من کسی که نداشته باشه پول نتو گوشیم نداره که بیاد نینیسایت که نتو هوف میکشه.
خوب شما که نوشتی کوبیده مرغ فقط میخوای بدی اینکه زیاد تجملاتی نیست زیادم هزینه نمیبره یه دورهمی ساده ست بعدم نوشتی کادو نمیخوام از کسی حتما سوء تفاهم شده چون صلا حرفی از بریز بپاش نزدی
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست