2777
2789
عنوان

بچه هایی که بعد زایمان مامانتون اومدن خونتون میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 57 پست
تین به درک شوهر بستگی داره که خداروشکر خیلی روشنفکرو منطقیه.نگفتی چرا شوهرتو ول نمیکنی بری؟

ببخشید نی نیم بیدار شد رفتم.خودم دلم طاقت نمیاره بیشتر از دو روز بدون شوهرم بمونم به اونم خیلی وابسته ام

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نی نیم بیدار شد رفتم.خودم دلم طاقت نمیاره بیشتر از دو روز بدون شوهرم بمونم به اونم خیلی وابست ...

میدونم وابسته ای منم خیلی شوهرمو دوسش دارم اما مجبور بودم.تو وقتی مامانت بره درسته پیشه شوهرتی اما اصلا نه میتونی به شوهرت برسی نه به نینیت نه به خودت.حداقل ۲هفته برو با مانانت تا نینیت که از آب و گل درمد بعد برگرد

برو خونه مامانت اما بدونه شوهرت.به شوهرت بگو چند روز یکبار بیاد بت سر بزنه

خونه هامون نزدیکه.. خونه مامانم به محل کارش هم نزدیکه.. دو تا خیابون فاصله داره.. نهار و شامش چی.. نمیدونم خودم دوس دارم برم اونجا فک نکنم قبول کنه.. خونه خودمون هم جوریه که شرایطش جوری نیس مامانم بیاد..

سلام استارتر.چی شد مامانت رفت؟

سلام آره عزیزم منم باهاش اومدم تا دوشنبه بمونم بعد برم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
آفرین کار خوبی کردی .اگه جور شد بیشتر بمون بهتره

همین امشبم شوهرم پیام داد خونه سوت و کوره دلم گرفته😔همینکه دوروز اومدم خودش حالمو خیلی بهتر کرد 

شوهرمنم همینو میگفت.هر کاری به نطرت بهتره انجام بده

بدبختی دلمم براش میسوزه وگرنه نمیرفتم😂

بدبختی دلمم براش میسوزه وگرنه نمیرفتم😂

ببین عزیزم بچه اول خیلی سخته واسه مادر .باید هم به بچه برسی هم به کارای خودتو خونه.منم دلم برا شوهرم میسوخت.اما گفتم مگه فقط من باید سختیه بچه دار شدنو بکشم.شوهرمم باید تو سختیش شریک باشه.پس با خودم کنار اومدم و چند ماهی تنهاش گذاشتم

ببین عزیزم بچه اول خیلی سخته واسه مادر .باید هم به بچه برسی هم به کارای خودتو خونه.منم دلم برا شوهرم ...

آره درسته واقعا مخصوصا که تو بچه داری هم کمکم نمیکنه