2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند‌وقته عمل کردی؟موفقیت آمیز بود؟کجا عمل کردی ؟اسم دکترت چی بود 

۵ سال پیش اره

بعدش دارو خوردم و سونو دادم

اراکم 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
۵ سال پیش اره  بعدش دارو خوردم و سونو دادم اراکم

شوهرم خرداد یبار عمل کرد با لیزر و فنر دبل جی گذاشتن تا یه ماه بعد وقتی سونو و عکس رنگی گرفت دیدیم بدتر شده دوباره شهریور عمل کرد همون مراحل اما اینبار عمل باز 

الان خیلیییییی کلیه ش درد داره 

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم
شوهرم خرداد یبار عمل کرد با لیزر و فنر دبل جی گذاشتن تا یه ماه بعد وقتی سونو و عکس رنگی گرفت دیدیم ب ...

پیش ی دکتر دیگم‌میبردید .از بعضیا سنگ‌میا باعث بسته شدن کلیه میشه ک عمل باز باید کنه وقتی فنر جواب نده

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
پیش ی دکتر دیگم‌میبردید .از بعضیا سنگ‌میا باعث بسته شدن کلیه میشه ک عمل باز باید کنه وقتی فنر جواب ن ...

رفتیم همه گفتن باید عمل بشه بار اول تهران عمل کرد بار دوم همدان نمیدونم چرا اینجوری میشه

رفتیم همه گفتن باید عمل بشه بار اول تهران عمل کرد بار دوم همدان نمیدونم چرا اینجوری میشه

عمل باز کنه دیگ‌ایشالا خوب خوب میشع

چون خطرناک‌ک نیس

آخی😢ببرید بیمارستانی که مخصوص همین چیزهاست.فکرکنم بهترباشه‌.

اصلا دردش طبیعی نیست حتی سرفه هم میکنه کلیه ش درد میگیره بعضی وقتا به حدی درد داره که میگه انگار نمیتونم نفس بکشم

اصلا دردش طبیعی نیست حتی سرفه هم میکنه کلیه ش درد میگیره بعضی وقتا به حدی درد داره که میگه انگار نمی ...

میفهمم.مسکن هم که نمیشه تند تند مصرف کرد😕خیلی سخته.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی