2777
2789
عنوان

بوی بد زبان نوزاد

113 بازدید | 11 پست

سلام مامانا پسره من ۵ ماه نیم نزدیک شش ماهشه دیروز دیدم دهنش بو میده فکر کردم گرسنست بهش غذا دادم فایده نداشت امروز داشتم بهش سوپ میدادم رنگ سوپ نارنجی بود دیدم بعد خوردن سوپ زبان پسرم سفیده با مسواک انگشتی کشیدم یه لایه با درد از روش رفت بو کردم دیدم بوی بدی داره پسرم شدیدا بد اخلاق شده این دو روز و همش در حا فریاد و گریس نمیدونم چیه این راجب برفک دهان هم هیچ جا ننوشته بوی بد تولید میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خو ببرش دکتر  تو ک انقد خوب تسخیص دادی عزیزم  افرین

مرسی عزیزم آره خیلی توجه میکنم و تمام حالاتشو زیر نظر دارم منتظرم فردا‌بشه سریع ببرم پیشه دکترش

سفیدی روی زبون بخاطر شیر خشک که میخورن نگران نباش

نه این جدیده تا حالا نشده اینطوری بی قراره بچه و همش گریه داره شبا پستونک میخوابید الان انگار دردش میاد نمیخوره پستونکو