2777
2789

پسر من دو ماهشه از اول که بدنیا اومد شیرخشک میخوره اول بهش ببلاک یک دادم  اسهال شد بعدم کامفورت دادم بدتر شد بچمو بردم دکتر بیومیل ال اف نوشت خوب شد بچم گذشت تا چهل روزگی..بعدش که ختنه کردیم صورتش شروع کرد به جوش ریختن و همزمان من شیرخشکشم عوض کردم smaایرانی دادم که بازم اسهال شد و صورتش جوش ریخت بردم دگتر گفتن چیزی نیست و پماد دادن فقط..پماد رو زدم خوب شد دوباره بعد یه هفته بیرون ریخت با شیرخشک بیومیل پلاس و بیومیل معمولی هم جوشاش برمیگشت حتی پشت گردن روی قفسه  سینه پشت گوشاش لابلای موهاش..دکترا میگن هیچی نیست ازمایش مدفوعم دادم خون نداشت ولی چربیش بالا بود..حالا نمیددنم ممکنه اینا علایم الرژی به پروتیین گاوی باشه؟ از امروز واسش شروع کردم ببلاک اچ آ که مخسوص الرژی هست میدم ولی خیلی بیقراری میکنه و انگار دلدرد داره..دیگه نمیدونم چکار کنم..راستی پسرم علایم رفلاکس و خس خس سینه و بینی هم داره و رانیتیدین هم میخوره..با شیرخشکای معمولی همه چیش خوب بود فقط صورتش جوش میزنه نمیدونم معمولی بدم و جوشارو با پماد کنترل کنم یا اینکه شیرخشکای ضد الرژی رو امتحان کنم؟ مثل آپتامیل پپتی یا مثلا ایزومیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر علت چوش هاشو چی گفت؟ 

گفت ممکنه حساسیت باشه اما نگفت به شیرخشک..ولی جوشا دقیقا زمانی که شیر خشک معمولی میدم میریزن بیرون حالا نمیدونم به اچ آ چه واکنشی نشون میده تازه امروز شروع کردم😢

جوش صورت ممکنه از تغذیه شما باشه ، بچه ها تو این سن اگزمای پوستی میگیرن که درمانش فقط با پماد

شاید شما تو این مدت فسنجون یا اجیل یا گردو یا یه غذای گرم دبگه خورده باشید که روی پوست نوزاد اثر گذاشت(این دقیقا مشکل خود منم بود)

اگر بچتون رفلاکس داره ببلاک بدیدبهش 

گفت ممکنه حساسیت باشه اما نگفت به شیرخشک..ولی جوشا دقیقا زمانی که شیر خشک معمولی میدم میریزن بیرون ح ...

بنطرم. اگر دلدرد نمیگیره بهش ضد الرژی بده. جوص هاشو با عرق کاسنی بشور. 

بنطرم. اگر دلدرد نمیگیره بهش ضد الرژی بده. جوص هاشو با عرق کاسنی بشور. 

جوشاش فقط با پاد مخصوص بهتر میشه اصلا خیلی افتضاح میشه حتی لابلای موهاش پراز جوشای ریز قرمز و کل صورتش قرمز و زبر میشه..ضدالرژی همین ببلاک بدم یامارکشو عوض کنم؟