2777
2789
عنوان

میگه برو دانشگاه

228 بازدید | 20 پست

مامانم اصرار داره بهم میگه تو نمیخونی واسه کنکورت همین بهمن یه رشته بدون کنکور برو ثبت نام کن

ولی من هیچ انگیزه ای ندارم برم حقوق بخونم یا روان یا اقتصاد

دوستام ک دارن روان و حقوق میخونن همه میگن اصلا بازار کار نداره

چه رشته ای واقعا میارزه واسش وقت گذاشت بدون آزمونا رو میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناسی ، کار درمانی مشاوره خیلی هم کار داره ،  بدو برووو تفاوتشم با اقتصاد و حقوق زیاده ،  ولی برای روانشناسی  باید ادم با اعصابی باشی و شرایط خانوادگیت و خانوادتم پشتت باشن ، 

تربیت بدنی بخون 

هم روز به روز شادتر میشی و هم پر انرژی تر 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هیچ رشته ای  مگ پزشکی و رشته های مربوط بهش.. برو کلاسای هزاد و ی مهارت یاد بگیر مث حسابداری ی ...

یه لاین ارایشگری رو بلدم و دارم کار میکنم

فک میکردم اگ کار‌کنم دیگه نیازی ندارم ب تحصیلات ولی خدایی تحصیلات مهمه

یه لاین ارایشگری رو بلدم و دارم کار میکنم فک میکردم اگ کار‌کنم دیگه نیازی ندارم ب تحصیلات ولی خدایی ...

کی گفته! اگ اینقد واست مهمه ی رشته کم خرج اونم پیام نور ک کم هزینه تره کنار ارایشگری بخون 

اگر به درس علاقه داری شروع کن برای کنکور سراسری بخون و به خانواده ثابت کن خواستن توانستنه حیف وقت و ...

دقیقا حرف من همینه

ولی مامانم میگه چندسال پیشم بت گفتم برو بخون گوش ندادی

تازه من به خونوادم نگفتم ک دولتی مجاز شدم و پرستاری هم میتونستم بیارم 😑اگ بشون میگفتم الان جنگ بود مامانم باهام....فک میکنه کلاااااا مجاز نشدم

اصرار زیادش ب دانشگا رفتنم داره باعث میشه که بخوام ثبت نام‌کنم در حالی که انگیزه ای برای رشتهای بدون ازمون ندارم