2777
2789
عنوان

خانما بیایید میخوام عکس موهامو بزارم ببینین رنگش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 124 پست
عالی شده فک کنم مو رو هم نرم میکنه یه جور ویتامینه‌ست

اره من ی تخم مرغم میریختم توش😂😂😂😂😂😂

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه شود 😂😂😂بوی حنا و تخم‌مرغو عرق بهار نارنجو 

😂😂😂😂😂اره گاهی توش پودرنخودخام روناس صدرولی خدایی ریزش موهاموقطع کرده بود

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
امقدر موهام پرپشت و پفه توحموم یه تشت نرم کننده میزنم که شسته شن 😂 بعد سه ساعت اتو سشوار میکشم و ...

روغن نارگیل یابادوم بزن ب مرورخوب میشه

روغن نارگیل یابادوم بزن ب مرورخوب میشه

روغن نارگیلم میزنم 

دیگه به سرم زده تو هفته دیگه برم مردونه بزنم راحت شم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
روغن نارگیلم میزنم  دیگه به سرم زده تو هفته دیگه برم مردونه بزنم راحت شم

منم ایجوربودعین پشم روغن نارگیل وبادوم وسیاهدونه قاطی میکردم قبل حموم چرب میکردم کلاه میذاشتم دوساعت بعدمیشستم نرم ولخت میشد

منم ایجوربودعین پشم روغن نارگیل وبادوم وسیاهدونه قاطی میکردم قبل حموم چرب میکردم کلاه میذاشتم دوساعت ...

من کراتین کردم یه سه ماهی خوب بود

باز روز از نو 😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خيلي خوشگله😍 مدل كوتاهيش خصوصا رنگش يه تحولي ميده ب فيس صورت😍

❤❤❤❤❤

عزیزم ببخش دیر ج دادم تو تاپیکام ص 4نگاه کن عکسشو گذاشتم ببخش الان خونه نیستم عکس بگیرم 

دیدم عزیزم خیلی خوشکله مبارکا،کوردی اسی؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔