2777
2789
عنوان

لحظات زیبا

298 بازدید | 20 پست

یه عصر جمعه بارونی و  صدای نفس های خواب کسی که دوستش دارین، توی خونه گرم پدری 

امیدوارم همتون این  جور لحظه ها رو تجربه کنین ❤️❤️❤️

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نفس های کی ؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

ساعت یک از خواب بیدار شدن. در حالیکه لباس خواب تنته هنوز، سیگار بکشی و فیلم ببینی و از تنها زندگی کردن لذت ببری:))) این برای من بهترین لحظه ست در حال حاضر 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت یک از خواب بیدار شدن. در حالیکه لباس خواب تنته هنوز، سیگار بکشی و فیلم ببینی و از تنها زندگی کر ...

هرکی یه جوره دیگه  

کسی که دوستش دارین

زهراجان خوبی 

تواون تاپیک برات نوشتم منتهاتعطبل شد

ببین من دوتابچه هام الرژی دارن سرماک میخورن زودمیفتن ب خس خس سینه وخلط ولی اسم ندارن 

هردوشونم کوچیکن بکی کلاس اول اون یکی ۱۶ماهه 

میخواستم بدونم ایناهم درمعرض خطرن یعنی جزواون کساییکه بایدمواظب بیشترباشن 

اخه مدرسه روک تعطبل نمیکنن 

موندم چکنم ازبس ناراحتم قلبم دردگرفته مخصوصادخترم الرژیش شدیده همینجوریشم هرروزاسپری نارنجی میزنه زاریتن میخوره سینگولرمصرف میکنه

وخدایی که بشدت کافیست
زهراجان خوبی  تواون تاپیک برات نوشتم منتهاتعطبل شد ببین من دوتابچه هام الرژی دارن سرماک میخور ...

بزرگه آسم داره اگه حتی سرما هم بخوره خطرناکه این موج بیماری احتمالا موج دومش 15 روز دیگه اتفاق بیوفته اگه بتونی توی این مدت تعطیلش کنی خونه باشه خودت درس بدی بهش که خیلی بهتره اگر نه فقط بهش ژل شستشو بده ببره با خودش مدرسه جاشم صحبت کن جدا کنن اگه شد 

خودت خیلی توصیه کن بهش مرتب دستشو بشوره ولی کلا زیاد به بچه و خودت استرس وارد نکن برای آنفلوآنزای قبلی چجوری برخورد کردین اینم همونه 

بازم میگم که بچه ها نهایت در حد سرما خوردگی میگیرن خودتون بیشتر مراقب باشین نگیرین که بخواین ناقل بیماری شین 

بزرگه آسم داره اگه حتی سرما هم بخوره خطرناکه این موج بیماری احتمالا موج دومش 15 روز دیگه اتفاق بیوفت ...

ممنون عزیزم 

ولی هیچکدومشون آسم ندارن هردوالرژی دارن ک شدیده تحت نظردکترم هستن 

ب معام ومدیرش گفتم ک نیادگفت نه نمیشه بایدبیادجدابشینه 

ولی کلاسشون همش یوجبه همه تودهن همن 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم  ولی هیچکدومشون آسم ندارن هردوالرژی دارن ک شدیده تحت نظردکترم هستن  ب معام و ...

من فک کردم میگی آسم 

اصلا نگران نباش به خودتم استرس نده هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط ژل شستشو بخر و تاکید کن حتما استفاده کنه خودتم تو خونه استفاده کن یاد بگیره 

قبل خوراکی خوردن و دست زدن به صورتش حتما دستشو بشوره هیچی نمیشه

من فک کردم میگی آسم  اصلا نگران نباش به خودتم استرس نده هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط ژل شستشو بخر و ...

اسمش ژل شستشو؟پس امروزبگم باباش بخرهطفلک کل سالوماسک زدومبزنه ولی خوب ب درونیمکت واین چیزام خیلی رست میزنن 

هرکارکنی بچن 

امسال همش سرماخوردانفولانزام گرفت من گرفتم مردم وزنده شدم ولی اون بانداره من نگرفت 

وخدایی که بشدت کافیست
اسمش ژل شستشو؟پس امروزبگم باباش بخرهطفلک کل سالوماسک زدومبزنه ولی خوب ب درونیمکت واین چیزام خیلی رست ...

آره

بهش نگرانی نده الکی نگران باشه بدتره