2777
2789
یه سوال ذهنمو درگیر کرده  امارات هم تقریبا مثل کیش خودمون ولی پیشرفته تره ، میخوام بدونم همه ج ...

من اینجا فقیر ندیدم. ببین بیشتر جاهاش از نظر ساخت و ساز شیک و مدرن شده ولی قسمت سنتی هم داره ک قدیمیه. بعدم اینجا ب مردمش اهمیت میدن قبلا دولت بهشون پول میداده الانم ک بهترین شغل‌ها رو خودشون دارن و درانداشون خیلی بالاست. ماشین اینجا خ ارزونه بهترین ماشین رو میتونن با هزینه کم بخرن. فک نکنم وضعیت مردمانی خودش مث ایران باشه شاید مهاجران یکم وضعشون بدتر باشه ولی بازم اینجا درامدا بالاس اوه خرج زندگی بالاس. مث ایران نیس هرجا بالا دراموا کم

من اینجا فقیر ندیدم. ببین بیشتر جاهاش از نظر ساخت و ساز شیک و مدرن شده ولی قسمت سنتی هم داره ک قدیمی ...

من از تلوزیون دیدم بعضی روستا هاش مثل قدیم شتر داشتن تو بیابون بودن زندگی میکردن

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تلوزیون دیدم بعضی روستا هاش مثل قدیم شتر داشتن تو بیابون بودن زندگی میکردن

من دوبی و ابوطبی رو دیدم. روستا هم دارن آره دامداری هم دارن فک کنم ولی فک نکنم فقیر باشن. ولی این جاها و من دیدم واقعا از اروپا کم نداره دلم ب حال خودمون میسوزه با چ وصعی زندگی می‌کنیم اینا چجوری. 

من دوبی و ابوطبی رو دیدم. روستا هم دارن آره دامداری هم دارن فک کنم ولی فک نکنم فقیر باشن. ولی این جا ...

آبجی 

ایرا شصت سال پیش اقتصادش داشت پیشرفت میکرد، اگه ادامه میداد ،پنجاه سال پیش جز ده کشور برتر اقتصادی میشد، اینو مستند شبکه منو تو نشون داد

پنجاه سال پیش اصلا قطر ،امارات به این صورت وجود نداشت 

از کشورهای کره جنوبی، هند میومدن ایران واسه کار ، خیلی آرزو داشتن بیان ایران

ولی حالا چی شده.... 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
آبجی  ایرا شصت سال پیش اقتصادش داشت پیشرفت میکرد، اگه ادامه میداد ،پنجاه سال پیش جز ده کشور بر ...

آره بیشتر ناراحتیم واس همونه دیگه. میدونم عزیزم اون زمان ایران چ ماشینهایی سوار میشدن چ رونقی داشت چقد پیشرفت تون این چند سال هیچیییی. 40 ساله هیچ پیشرفت نکردیم. 100 میلیون میدیم تا پارس سوار شیم ظلمه بخدا. با این ماشینا درب و داغون ن. 

آره بیشتر ناراحتیم واس همونه دیگه. میدونم عزیزم اون زمان ایران چ ماشینهایی سوار میشدن چ رونقی داشت چ ...

خدا خودش ما رو جای حق برسونه 

ما که از بنده نا امید شدیم