2777
2789

برادرم کلاس یازدهمه و چند وقتیه عادت کرده هر روز میره بیرون و تا به امروز منو مادرم هرچی بهش گفتیم درستو بخون اینقدر بیرون نرو گوش نمیکرد نمراتشم خیلی خیلی پایین اومده بود و کلا خودسر شده بود ,دیروزم رفت بیرون وقتی برگشت بابام لباسشو بو کرد گفت چرا بوی سیگار میده دگ یهویی یه دعوای شدیدی درست شد که نگو داداشمم میگفت من سیگار نکشیدم حتی دست گذاشت رو قران و چندین بار قسم خورد بابام باورش نکرد همه کامپیوترو گوشیشو ازش گرفت حالا بماند چقدر استرس کشیدیم اونهمه دادو بیداد بابام راه انداختحتی برادرم چندبار گریه کرد با اینکه ندیدم گریه کنه خلاصه الن گوشی منو گرفته و ازش استفاده میکنه من خیلی نگرانم دوباره دعوایی درست بشه بنظرتون من چیکار کنم ؟ خیلی نگرانم 

دخالت نکن 

دعوا ای پسر بابا بعدا حل میشه 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد با دوستای سیگاری بوده

در هرحال خشونت راهش نیست،خانواده تو این سن با نو جوون باید از در دوستی وارد بشن و با صمیمیت و محبت،کاملا زیرکانه نوجوون رو کنترل کنن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چراوقتی یه پدر داره پسرشو تربیت میکنه شما داییه مهربانتر لز مادر میشی گوشی بهش میدی ؟چ معنی داره باید بفمه که وقتی کار اشتباهی میکن کسی نیس از کارش حمایت کنه. کارتو خیلی اشباهه سریع گوشیو بگیرین. تا حرمت و ابهت پدرتونم حفظ بشه کارش بی ارزش نشه

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

عجب خواهری

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
لابد با دوستای سیگاری بوده در هرحال خشونت راهش نیست،خانواده تو این سن با نو جوون باید از در دوستی و ...

بابام خیلی باهاش راه اومد واقعا تاحال باهاش دعوا و بحثی نداشت حتی میخواستیم بریم مسافرت لج کرد برادرم گفت نمیام ماهم مجبور شدیم نریم ولی بابام تا الان با ارامش باهاش صحبت کرد اصلا براش مهم نبود اصلا به داداشم دست هم نزد فقط داد و بیداد کرد 

به پدر مادرتون بگید در درجه اول هر باید ونبایدی که میخوان اون انجام بده و نده رو اول خودشون باید رعایت کنن بعدم همیشه ازراه دوستی و صمیمیت و گرم گرفتن و وقت گذاشتن وارد شن

نه اینکه ول کنن نوجوون و به حال خودش مثلا و بعد یههویی به خودشون بیان بادادو بیداد بخوان جلوشو بگیرن وحلش کنن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چراوقتی یه پدر داره پسرشو تربیت میکنه شما داییه مهربانتر لز مادر میشی گوشی بهش میدی ؟چ معنی داره بای ...

من گوشیمو به طور کامل در اختیارش نذاشتم از من گرفت که تو اینستاگرام خودش بره چند ساعت بهم پسش میده

دوستاشو بشناسین و غیر مستقیم کنترلش کنین

من گوشیمو به طور کامل در اختیارش نذاشتم از من گرفت که تو اینستاگرام خودش بره چند ساعت بهم پسش میده

نباید میدادی عزیزم .دیگه هم نده.بزار تنبیه بشه 

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕