2777
2789
عنوان

برای سیسمونی چیا نخرم

2127 بازدید | 65 پست

سلام. 

مثلا لباس برا بچه چند دست از هر سایزی بخرم. 

ایا کلاسکه کریر لازمه بخرم؟ اگه لازمه خارجیش که از هم جدا میشن بهتره یا خیلی فرقی با ایرانی که نمیشه جداشون کرد نداره؟ 

یا درمورد سرویس خواب، شوهرم میگه بریم از سنا چوب که تو کار تخت و کمد نوجوانن سرویس خواب بگیریم چون استحکامشون بیشتره و تختش اسکلت فلزیه و چون بچه رو تخت بپر بپر میکنه احتمال خراب شدن و ایناش کمتره. شمایی که از تولیدیا تخت گرفتید استحکامش چجوریه راضی هستید یا به بنظرتون بحرف شوهرم گوش بدم؟ 

یا مثلا پتو و حوله و اینا چیا و تو چه سایزی بردارم بهتره؟؟ 

دیگه هرچی خیر اینام درمورد سیسمونی میدونید و تجربه دارید بگید برام. مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرویس خواب نوجوان نگیر

بچه تا وقتی هوشیارنشده میشه گزاشتش تو تخت بعد دیگ توش نمیخوابه بزار همون ۲ یا ۳ ساله دیگ ک بزرگترشد براش سرویس خواب  طبق سلیقه خودش بگیر

یه گهواره و کمد کوچیک کافیه

کریر زیاد استفاده نمیشه کالاسکه اگر تنها زیاد میری بیرون خوبه تشک بازی و مبل و اینا ب درد نمیخوره 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

حوله ها گه سایز بندی نداره همینطوری بری سیسمونی فروشی حوله دارن مخصوص بچه

بنظزم از اونایی بگیر که تن پوش هم داره درسته گرون تره اما چون تا یکسالی دو سالگی میتونی استفاده اس کنی و خوشکل تره

سایز 0 یک دست بخر 

سایز 1 دو دست بلوز شلوار 2 تا تاپ حلقه 2 تا تیشرت 2 تا شرت عینکی 

2 تا کلاه 2 تا روسری 

سایز 2 سه دست بگیر لباسای خوشکل تر داره 

سایز 3 هم یکی دو دست کافیه بقیه اش و با خودش میخری

سایز کوچیک خیلی زیاد نخر بچه زود رشد میکنه 

رو دستت میمونه 

سرهمی هم بگیر دو سه تا 

پوشک و صابون کهنه و صابون شستشوی بدن و شامپو بدن و مو 

ناخن گیر و شونه و برس مو و تب سنج دیجیتالی و پودر صابون و روغن بچه و لوسیون بدن بچه 

دستمال مرطوب 

کالسکه اگه پیاده جایی میری یا سفر میری بخر

کریر بنظر من الکیه چون سنگینه اذیت میکنه 

چرا میگی تشک بازی و مبل بدرد نمیخوره؟

تشک بازی ک بچه توش میخوابه از این اسباب بازیا بهش اویزیونه والا من ندیدم بچه یه جا بخوابه ۵ دقیقه بازی کنه حوصلش سر میره گریه میکنه بیاید منو ببرید یا میخواد غلط بخوره سینه خیز بره فقط بره😐

مبلم ک نمیشینه روش اصلا بچه ها همش میخوان برن دوس ندارن ثابت باشن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اسباب بازی چندتا دونه بیشتر نگیر بعدا ب سلیقش بگیر بعضی بچه ها توپ دوس دارن بعضیا از عروسکا میترسن اکثرا کفگیر ملاقه مامانشونو تو اشپزخونه دوس دارن تا حالا عقل رس شن بفهمن عروسک و اسباب بازی چیه

البته این تجربه منه از بچه ها ولی شاید دیگران نظر دیگ ای داشته باشن

من سرویس چوب  نخریدم برا سیسمونی

یه گهواره و یه کمد کوچیک خریذم فقط

گهواره بزرگ بود تا ۲سالگی توش میخابید

وقتی  یکم بزرگتر شد با سلیقه خودش براش  سرویس چوب خریدم و اتاقش رو تزیین و درست کردم.انگیزه ای هم شد ازمون جدا شدتنها خابید

صندلی غذا شاید برا خیلی ها استفاده شده باشه ولی من اطرافم اصلا ندیدم به درد بخوره اکثرا باید دنبالشون راه بیفتی یه قاشق بخورن یه دور بزنن حواسشون ب صدجا پرت کنی بعد قاشق بعدیو بدی کم دیدم بچه ی جا بشینه مادر با خونسردی بهش غذا بده

سرویس خواب نوجوان نگیر بچه تا وقتی هوشیارنشده میشه گزاشتش تو تخت بعد دیگ توش نمیخوابه بزار همون ۲ ی ...

واقعا یعنی بنظرتون حتی ازین تخت نوزاد نوجوانا هم نگیرم؟؟ ایناکه اول مال کوچیکیه بعد قسمت پایینیش جدا میشه میشه تخت نوجوان؟؟ 

حوله ها گه سایز بندی نداره همینطوری بری سیسمونی فروشی حوله دارن مخصوص بچه بنظزم از اونایی بگیر که ت ...

کریر من خودم احساس کردم چون بچه کوچیکه یوقت مهمونی جایی میریم بچه رو میخوایم بخوابونیم امنیتش بیشتره. اگه اینجور نیس که نخرم پس؟