2777
2789
عنوان

بياييد اينجا

1027 بازدید | 92 پست

دقت كرديد تازگيا چقدر خانوماي سيگاري زياد شدن . چرا اينجوري شدن ؟ مخصوصا بچه ها ؟ از اين به بعد متلكه پسرا ميشه : آبجي آتيش داري ؟ چي كار بايد كرد با اين وضع

بیشتر از خانما نوجوون های پسر سیگاری خعلییییییی زیاد میبینم ک بقول معروف پشت لبشون سبز نشده ولی سیگار دست میگیرن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

عزیزم نصفه شبی به این فکرمیکنی؟

هزارتا بدبختی تواین مملکت هست حالابخواب فردا فکرکن  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نصفه شبی به این فکرمیکنی؟ هزارتا بدبختی تواین مملکت هست حالابخواب فردا فکرکن    

وقتي تاپيكم نمياد چي بگم . ميخاستم از عملكرد اكترون ها در برابر فوتون ها تاپيك بزارم گغتم شايد كسي نياد تو تاپيك

عزیزم مگه نمیدونستی نیکوتین هم روی جذابیت و هم روی روشن شدن فکر و به اصطلاح روشن فکری تاثیر بسزایی داره

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

نظری ندارم چون خانومی که سنش زیاده و سیگار میکشه باید از عقل خودش برای تصمیمات زندگیش کمک بگیره اونی هم که سنش کمه پدر مادرش باید کنترلش کنن ما هم باید دو دستی کلاه خودمونو بگیریم که باد نبره اگه سنمون زیاده و بچه داریم حواسمون به خودمون و بچمون باشه بقیه به ما ربطی ندارن 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

قرار دادن خانوم ها و بچه ها درکنار هم درست نیست

بچه عقلش نمیرسه اما یه خانوم بالغ وقتی سیگار میکشه نمیشه بهش ایراد گرفت چون اونم یکیه دقیقا مثل همون مردی که سیگار میکشه و هیشکی تعجب نمیکنه.

تنها کاری که میشه کرد اینه که بزنی تو کار چاپ و بسته بندی پاکت سیگار! حالا که تقاضا بالاست پول خوبی توش هستش. یا تو کار فروش فندک یکبار مصرف!

با این جامعه جور دیکه ای نمیشه برخورد کرد. مردمه احمق زیادن. وقتی کسی میخواد احمق باشه باید کمکش کنی احمق تر باشه و از حماقتش پول دربیاری. کاری که خودروسازها، ریاست جمهوری و خیلی از سران دیگه مملکت دارن میکنن با مردم ایران.

در مورد بچه ها نظری ندارم اما درباره خانوما خوب لابد دوست دارن سیگار بکشن!!!

چند شب پيش تو پارك قدم ميزدم يه دختر بچه 10  - 11 ساله داشت با چند تا پسر بچه سيگار ميكشيد مادرش اومد با چك و سيلي كشون كشون بردش . پسرا هم از ترس ميخكوب شده بودن . خيلي منظره عجيبي بود

جای این پست خالیه:

اه من که از سیگار متنفرم...😑

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....