2777
2789
عنوان

بياييد اينجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 92 پست
دقیقاااااا👌👌👌👌 من خودم میکشم والا نه دور از جونم خرابم نه شاخ دارم نه دم،اتفاقا مذهبیم هستم و م ...

پوستت خراب نشد؟خارج رحم حامله نشدی؟؟؟البته تشخیص دوستان بود،من کاملا باهات موافقم😊

چ فرقی با مردی ک سیگار میکشه میکنه؟مگه چیه سیگار ک ب مرد بیاد ب زن نیاد ؟

پوست صورت خانم ها براشون مهم تره.زیبایی صورتشون مهم تره.دندون هاشون مهم تره.بارداری و حیض همینجوری خیلی بدنشون رو آسیب پذیر میکنن.این که دیگه قوز بالا قوز.خطر بارداری خارج رحمی.بدن مادر محیط رشده جنینه.تخمک ها از دوران بلوغ تشکیل شده و دوباره تشکیل نمیشه و مدام در معرض آسیب.اسپرم روزانه تولید میشه.رگ های قلبی هانم ها آسیب پذیر تره.

کلا سیگار خیلی به بدن آسیب میزنه مخصوصا نیکوتین به اعصاب چون به مخدر ضعیف محسوب میشه.اما اثرات تخریبیش روی زنان بیشتره

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه نمیدونستی نیکوتین هم روی جذابیت و هم روی روشن شدن فکر و به اصطلاح روشن فکری تاثیر بسزایی د ...

خيلي هم از سنم كمتر نشون ميده صورت و اندامم،تنها خلافي كه كردم تو زندگي سيگاره و دوستش دارم

اينقدر هم مسايل انتلكتواليش برام سطح پايينه كه اصا بهم بر ميخوره

عزيزم من سيگاري هستم ستالهست،از هيچكسي هم پنهونش نكردم سرمم تو كار و زندگي خودمه،نقاشم،نه ول و خيابو ...

من هم همینطور ،نه ادعای روشنفکری دارم والا نه جذابیت،ب هیچکسم کار ندارم،اخه مگه چیه؟فقط من و آروم می‌کنه یکم فکرمو آزاد همین،

شما بچه داری؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
من سیگار نمیکشم اما ترجیح میدم اگه روزی دلم بخواد بکشم به عنوان یک انسان بهم نگاه بشه نه یه زن!!!!!! ...

👌👌👌👌👌👌👌

دقیقا آخه چ فرقی داره این دست من باشه یا ی مرد؟؟؟

کاش آدمایی مثه شما با این طرز فکر دنیارو پر کنن 😍😍😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

چه تاپيكي شد . اگه قفلش نكنم فكر كنم ركورد بزنه . خوب شد درباره الكترون ها و نوترون ها مطلب نزاشتم . فقط ميخاستم يه تاپيكي بزارم . همين . فردا ميشم ركورد داره ني ني سايت

خب این نشون میده تو کشور ما خیلی چیزای غلط وجود داره یکیشم نبود برابری حقوق بین زن و مرده مثلا یه م ...

این اتفاقیه که فمنیست برای زن به ارمغان آورده برابری بدون در نظر گرفتن هر چیزی مثالا ساختار بدن و تفاوت های جنسیتی.طبق مطالعات و مقالات پزشکی اثرات منفی نیکوتین رو بدن خانم ها خیلی بیشتره.و برابری اینجا واقعا بی عدالتیه.من با وجهه اجتماعیش کار ندارم.از نظر پزشکی گفتم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
پوستت خراب نشد؟خارج رحم حامله نشدی؟؟؟البته تشخیص دوستان بود،من کاملا باهات موافقم😊

تا الان ک نشده ،هنوز اقدام نکردم ببینم چی میشه؟ولی سیگاری زیاد دیدم بچه ها شونم سالم،

من هم همینطور ،نه ادعای روشنفکری دارم والا نه جذابیت،ب هیچکسم کار ندارم،اخه مگه چیه؟فقط من و آروم می ...

اگه اين تابو هاي سطح پايين شكسته بشه و به جاش رو مسائل مهم فوكس كنن نتيجش خيلي بهتر ميشه

این اتفاقیه که فمنیست برای زن به ارمغان آورده برابری بدون در نظر گرفتن هر چیزی مثالا ساختار بدن و تف ...

بله از نظر پزشکی ممکنه متفاوت باشه تاثیرش اما این چیزیو عوض نمیکنه!!!

تا حالا دیدین تو خیابون به کسی بگن شکلات نخور دندونات خراب میشه؟؟؟!!خیر چون به خودش مربوط میشه

سیگار هم همینطوره .

سلامتی هرشخصی به خودش ربط داره .

عزيزم من سيگاري هستم ستالهست،از هيچكسي هم پنهونش نكردم سرمم تو كار و زندگي خودمه،نقاشم،نه ول و خيابو ...

حرف من که جنبه فان بود

ولی من مخالف سیگارم چه برای زن چه برای مرد.چون از نظر پزشکی خیلی به بدن آسیب میزنه.من ریه یه فرد سیگاری رو از نزدیک دیدم.ریه آدم معمولی صورتیه.ولی اون ریه با رگه های سیاه روش واقعا مشمئز کننده بود.من مخالفتم چه برای زن چه برای مرد جنبه پزشکی داره.و اینو بپذیر خیلی از نوجوونای ما واسه ادا اطوارش میرن سراغ  این.چون مثلا داغونن و آرومشون میکنه.نمیدونن همین نیکوتین چه بر سر سبستم اعصاب مرکزیشون میاره

پوست صورت خانم ها براشون مهم تره.زیبایی صورتشون مهم تره.دندون هاشون مهم تره.بارداری و حیض همینجوری خ ...

چرا باید زن ها خوشگل تر از مردا باشن؟مراقبتشون بیشتر ک مردا بیشتر خوششون بیاد؟من ی مطلب می‌خوندم ک نوشته بود اثرات سیگار روی مرد و زن یکیه؟هم بارداری هم پوست و...

من تا الان پوستم طوریش نشده ،مادربزرگم سیگاری بود پونزده تا بچه زاییده همشون سالم،درسته ضرر داره اما بحث ما دیده ادماست،ک ب ی خانوم سیگاری ب چشم بد نگاه میکنن 

نه گلم در شرف نامزدي هستيم

خوشبخت شی عزیزم💕