2777
2789

من خودم اینارو شنیدم

مثلا یکیش اینه که وقتی یکی فوت میکنه زن باردار نباید جنازه رو ببینه یا سر مزار بره چون چشم بچش شور میشه😑

یا اگه گوش چپت صدا بده ینی دارن بدتو میگن اما اگه گوش راستت صدا بده ینی دارن خوبتو میگن😂

حالا اگه گوشت سوت بکشه عزرائیل از کنارت رد شده

😱اگه تفاله چای بیاد روی چای ینی مهمون میاد😕یا اگه قیچیو بازو بسته کنی دعوا میشه 

حالا اینو کجای دلم بزارم اخه : اگه دختر بره مراسم پاتختی چلش اونو میگیره نمیتونه شوهر کنه😂

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار برای مادرشوهرم سوزن نخ کردم، طبق عادت تهشو گره زدم،دادم دستش، گفت هیچ وقت نخ گره زده دسته کسی نده،. تو زندگیش گره میوفتههههه،. من فقط نگاه🙄🙄🙄🙄 

یعنی چی آخه این حرفا

ما آذری ها رسم داریم بچه تا ده روز گی اگه بیان دیدنش اول باید بچه رو بیاریم دم در ، بعد مهمونا وارد ...

چه جالب😑 منم آذری ام ولی خداروشکر همچین رسمی نداریم

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
اخه ینی چی دختر بره پاتختی شوهر گیرش نمیاد😑

میگن اگه بچه دنیا بیاد تا قبل از چهل روز. یه عروس که تازه ازدواج کرده بیاد بالا سره بچه چله عروس میفته رو بچه. چله به چله میشن. ههههخخ

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   

استارتر ی سوال بی ربط بپرسم؟

حال ندارم تاپیک بزنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

اینا ک هیچی

دیشب یکی تو تاپیکا بوددگفت کوچیک بوده ابله گرفته یه زن ک عسل جنابت ب گردنش بوده بهش نگاه کرده مامانش سری بردش پیش یه سید .اونم گفته اب نمدونم چی چی بریزید رو سرش

سه تا از ابله ها رو صورتش مونده معتقد بود اگه نمیرفت جا سید کل صورتش پر لک ابله میشد😥😥😥

سلام ملیکم
یه بار برای مادرشوهرم سوزن نخ کردم، طبق عادت تهشو گره زدم،دادم دستش، گفت هیچ وقت نخ گره زده دسته کسی ...

ابرفض😐

عروس دست بکشه روسردختر مجردا که اینا مثلا عروس شن مسخره...لباس قشنگ به بچه ندنکه چشم نخوره....از حامله میپرسن بچت چیه دروغکی میگه نمیدونم که چشم نخوره...جمعه لباس بشوری فقر میاره..بچه ابریزش دهن داره جوراب دایی شو بمال دهنش خوب میشه خخخ...

میگن اگه بچه دنیا بیاد تا قبل از چهل روز. یه عروس که تازه ازدواج کرده بیاد بالا سره بچه چله عروس میف ...

اینارو چجوری ساختن اخه😂