2777
2789
عنوان

بچه هاي شمام اينجوري ميكنن؟؟

156 بازدید | 17 پست

پسرم دو سال و ٤ ماهشه ، يهو هوس يه چيزي ميكنه البته من اينجوري فكر ميكنم ، ميگه مامان ژلههههههه ميخوام دقيقا همينجوري ميكشه چيزي كه ميخواد ميگم باشه، باز ميگه بابا شيرينيييييي ، ميگيم چند روز ديگه، ميگه پيتزاااااااا بخوريم، ميگيم باشه، هر سه روز شير كاكائو ميخواد ، يا الان برداشت بهم گفت گوووووشت بخوريم، صبحي يه سيخ جوجه برداشته اومد بهم گفت جوجه بخوريمممم، هر چند روز خواسته هاشو بجا مياريم اگرم بتونيم همون روز، اينم بگم تبليغات تلويزيوني مخصوصا دوغ و شير عاليس و همچنين كارتونا بي تاثير نيست مثلا تام و جري ميبينه مرغ ميخواد، اينا واقعا هوس چيزي ميكنن؟؟؟ بچه هاي شمام اينجوري ميكنن؟؟ من اينجوري كه ميگه خيلي دلم براش ميسوزه 😑 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

چند روز پيش خونه ي مادر شوهرم اينا گفت مامان گوشت ميخوام گفتم باشه، حالا مادرشوهرم يه عالمه گوشت بسته بندي شده برامون فرستاد البته منم ناراحت شدم... بماند... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن ۲۰ماهشه همش بهونه میگیره دقیقا با دوغ عالیس😂😂الآنم هوس شربت کرده بود درست کردم🤣

واقعاا پسر منم عاشق دوغ عاليسه خيلي دوست داره از كوچيكي

بچه منم گاهی چیزایی میخواد. مثلا کیک میخواد

بیشتر وقتا توی خونه دارم براش. 

یه مدت هم عادت کرده بود آخر شبها کباب میخواست، من بسته های کوچیک گذاشته بودم توی یخچال که آخرشبها براس درست کنم

به نظرم هوس میکنن، اونا هم آدمن دیگه. اتفاقا عجیب صادقن و واقعا حرف دلشونو میزنن

کج کلاه خان یارمه
پ چرا پسر من هوس چیزی نمیکنه؟20 ماهشه

نميدونم پسر من از ١٨ ماهگي شايدم زودتر چيزي ميخواست مثل كيك يا دوغ عاليس ، تلويزيون ميبينه پسرت؟ من فكر ميكنم از تبليغات ياد گرفته

وای دختر من امروز گیر داده بود خربزه میخوام حالا بیا متوجهش کن فصلش نیست

من اینجور موقع ها میگم نداریم میخوای به جاش مثلا فلان جیزو بدم اینقد میگم تا بالاخره راضی میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد
بچه منم گاهی چیزایی میخواد. مثلا کیک میخواد بیشتر وقتا توی خونه دارم براش.  یه مدت هم عادت کر ...

درست ميگي 👍 منم بايد چند تا از چيزايي كه دوست داره رو اماده بذارم براش

دقيقا مثل پسر من گريه ميكرد ميگفت توت فرنگي 😐😐😐😐

پسر منم همش میگه هندوانه میخواد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"