من ی پسر ۱۰ ماهه دارم که یکسره چسبیده به من ، حتی ی دستشویی نمیتونم برم بس که گریه میکنه همش باید بغل بگیرم، دیگه کلافه شدم تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی عزیزم، اصلا نگران نباش این اضطراب جداییه دختر و پسرم ۷ ماه و ۲۳ روزشونه دخترم هم اینجوریه یه مرحله از رشد عاطفی هستش بیشتر بهش توجه کن بچه میترسه بری و برنگردی اصطراب جدایو تو گوگل سرچ کن بیشتر آشنا شی
سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته