2777
2789

از روز اول ب من و خونوادم بی احترامی میکرد با پذیرایی نکردن درست و حتی تعارف نکردن ساده الان یادم میاد چرا انقد ...بودم باید تو‌همون نامزدی تمومش میکردم ..خیلی اشتباه کردم کل زندگیم همش حرص خوردم اصلا مشکلاتم با شوهرم هم مقصر اونه نمیبخشمش و برعکس این همه ناراحتی من باهاش مهربون برخورد کردم و سکوت و لبخند بدتر پذیرایی بیشتر الان دو ساله که دیگه تنها دعوتش نمیکنم فقط با خانوادم قبلا زیاد این کارو میکردم ولی چون فقط منو با بچه های دیگه پذیرایی میکنه و تنها هم برم دریغ از ی چایی حتی دیگه دعوت نمیکنم ..

ذهنم رو مشغول کرده و عذابم میده جلوی بقیه خوبه ولی تنها بی محلی بی توجهی و فهمیدم حتی برای شوهرم هم نمیاره ..ینی اونم دوس نداره زیاد نسبت ب بقیه مخصوصا برادرشوهرم برای اون دپساعت قبل اومدنش میوه اماده میکنه که از سر کار اومد بخوره 

دیگه تحملشو‌ندارم واقعا زیرپوستی خیلی بهم بد کردهو تحقیر کرده جوری که بگم میگه نه بادم نبود و بهانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار خود منی

منم هرچندوقت یبار بدیهاش میاد جلو چشمم 

میخوام برم پیش مشاور. پول ندارم🥲

الانم گیر داده بود بیاد مسافرت باهامون که خوشبختانه هتل جا نداشت. ولی میدونم تا ۱۰سال دیگه بابتش باید تیکه بشنوم

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

انگار خود منیمنم هرچندوقت یبار بدیهاش میاد جلو چشمم میخوام برم پیش مشاور. پول ندارم🥲الانم گیر داده ...

بعضیا واقعا درک نمیکنم مثلا ناراحتی پسرش خوشحالش میکنه من ب درک 

بعضیا واقعا درک نمیکنم مثلا ناراحتی پسرش خوشحالش میکنه من ب درک

مادرشوهر من که گفت این بچم ناخواسته بوده و من نمیخواستمش وقتی فهمیدم باردارم کلی گریه کردم 

مادرشوهر من که گفت این بچم ناخواسته بوده و من نمیخواستمش وقتی فهمیدم باردارم کلی گریه کردم

دیگه نمیخوام محبتشو فقط میخوام افکارم عذابم ندن دیگه برامارزشی نداره تازه ب تازگی براش کادو هم خریدم 

دیگه نمیخوام محبتشو فقط میخوام افکارم عذابم ندن دیگه برامارزشی نداره تازه ب تازگی براش کادو هم خریدم

منم همینطور

دیگه از محبتش هم حالم بهم میخوره چون هروقت کار داره باهامون محبت میکنه. تاپیک یکی مونده به اخرم هست. هی محبت میکرد که ببریمش مسافرت