الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا برنج و هرچیز دیگه ایو کم میخورم جم ده معده م قدت چنده وزنت خوبه که
قدم ۱۶۲
برنج باید نهایت ۳ وعده در هفته بخورم
اونم حداکثر ۱۰ قاشق
کلا ۱۱۸۰ کالری باید در طول روز مصرف کنم+نیم تا ۱ ساعت ورزش
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دختر خواهر شوهرم گفته امشب میاد خونمون گفت خودم بعد از ظهر بعد دانشگاه میام شبم شوهرم میاد،منم مواد شامو آماده کردم ولی فکر کنم یادشون رفته امشب قرار بوده بیان🙄😂
ولی چون نمیتونم برنج و ماکارونی چرب و چیلی با نون بخورم میخوام گریه کنمممم😭😭
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔