2777
2789

اومدم خونه مادرشوهرم خاهرشوهرام حرف نمیزنن باهام🤣

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اولمه ولی صبح تا شب حالم خوبه ولی شبا گریم میگریه دلم میخواد بترکه تهوع  سر گیجه کلن رو به ...

اخی عزیزم من ی پسر ۴سال ونیم دارم سن خودم کمه ولی انقد دلم میخاد بازم بچه دارشم وقتی بچه دارشی و بزرگ بشه انقد دلت این روزاتومیخاد 

همینکارارو کردی ک الان ب این حال افتادی😂منم تورژیمم البته .همه چی میخورما ولی کم

برنج باید کم بخوری اخه

من عاشق برنجم

نه بخاطر زایمان اضافه وزن آوردم

از خوردن چاق نمیشم😂

۶۴ کیلو هستم باید بشم ۵۸

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چطوریه

گوشت چرخ شده و پیاز رو دور فلفل خوشه ای میپیچم و سرخ میکنم

بعد توی سس رب وآبلیمو روی شعله کم میپزم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ممنون عزیز😘 ۱۹روزشه دیروزازخونه مامانم اومدم خونمون از روززایمانم اونجابودم😁

مارسم داریم دخترو ب زور۴۰روز نگه میدارن.منم دست خودم سر ۲۰ روز میخاستم برگردم ادم دیگه خوبه حالش

اخی عزیزم من ی پسر ۴سال ونیم دارم سن خودم کمه ولی انقد دلم میخاد بازم بچه دارشم وقتی بچه دارشی و بزر ...

نه اخه بچه دوومهه دقیقا هم سن بچه تو ولی انقد نشست گریه کرد که همه هواهر دارن همه داداش دارن من تنهاممم دیگه دلم براش سوخت 

درخواست🚫
برنج باید کم بخوری اخه من عاشق برنجم نه بخاطر زایمان اضافه وزن آوردم از خوردن چاق نمیشم😂 ۶۴ کیل ...

کلا برنج و هرچیز دیگه ایو کم میخورم جم ده معده م قدت چنده وزنت خوبه که

نه اخه بچه دوومهه دقیقا هم سن بچه تو ولی انقد نشست گریه کرد که همه هواهر دارن همه داداش دارن من تنها ...

خودت چندسالته من ۲۴ سالمه😑😑😑خیلی دلم بچه میخاد تاره دوقلو🙈🙈ولی هم بخاطر سنم دودلم هم میترسم