الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بیمه عمر ندارم. ولی در فکرش هستم. از ۵۰ تومن تا ۶۰۰ تومن میشه ماهیانه پرداخت کرد بستگی به توانایی مالی فرد داره و اینکه چقدر میخوای خدمات دریافت کنی. و اینکه هر سال یه درصدی میاد رو حق پرداختی ها.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من پاسارگاد میخوام برم حالا یکی از اشناهامونم دفتر زده نمیدونم کدوم بیمه شایدم رفتم اشنامون
من برای برادرم دنبال کارهای بیمه عمرش بودم. دفترچه بیمه که نمیدن ولی تحت شرایط خاصی هزینه درمان میدن بعد از بهبودی. مثلاً اگر در اثر حادثه مشکلی پیش بیاد پایی دستی بشکنه. وگرنه برای بیماری های سرپایی جیزی تعلق نمیگیره.
عه بمن گف بعد ی سال یا ۶ ماه دفترچه میدن بعد چند تا بیماری خاصم داره
آره ۵ بیماری خاص تحت پوشش هست هر کدوم یکبار در طول مدت بیمه ای قابل استفاده است. ولی درباره دفترچه درمانی من هیج اطلاعی ندارم. با اینکه چند بار مشاوره شدم. شاید هزینه یا قرارداد جدا داشته باشه.