2789
عنوان

تجربه درد لگني با كلي در به در شدن

164 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من امروز تجربه خودمو مينويسم شايد به درد يكي بخوره چون حسابي اذيت شدم چهل روزه همش تو مطب دكتر و راديولوژي اسير شدم... 

درد خيلي بدي تو سمت چپ لگنم حس كردم و از اونجايي كه فك كردم روده باشه رفتم دكتر گوارش و سونو دادم گف يه چيزي كنار رحمته ارجاع داد به اسكن و ازمايش خون معلوم شد كه يه توده كنار رحمم دارم خيلي خيلي نگران شديم بعد رفتم ام ار اي گفتن ساركوم داري گردنه رحمت مشكل داره و تو شكمت اب جمع شده و متاستاز كرده ....ديگه كلا نابود شدم ناراحتي و زجري كه تو اين مدت كشيدم وصف ناپذير و بسيار تلخه گفتم ديگه رسيدم ته خط...هر جا ميرفتم بي اختيار زير گريه ميزدم خلاصه رفتم انكولوژي زنان ايشون با ديدن ازمايشاتم تعجب كرد و قبل از عمل و شيمي درماني كولپوسكوپيم كرد و نمونه برداري فرستاد ازمايشگاه بعد گف ببر پيش دكتر ديگه كه اسكن و ام ار اي از اول تفسير كنه و سونو بگيره ...سونوگرافيم كرد گف برو فردا بيا به شوهرمم گفته بوده كه فردا تنها بيا شايد خبر بدي بهت بدم با چه حالي اون روز هم گذشت ...اونم تنهايي تو شهر غريب بابام تو شهر ديگه تو بيمارستان مامانم اسير اون ...فقط اخرين باري كه حرف زديم زدم زير گريه گفتم دلت تنگه مامان گف دروغ نگو اين گريه دلتنگي نيست يه چيزيه بمن نميگين شما😢

بعد فرداش شوهرم رفت دنبال جواب بچه ها در كمال ناباوري بهش گفتن خانومت فيبروم داره تو شكمشم يه مقدار عفونته دارو ميدن بهش جواب نمونه برداريم هم نرمال شد هنوز به خودم نيومدم و حالم خيلي خرابه اصلا باورم نميشه و توهم ميزنم ميگم نكنه بازم اشتباه شده 

تو انتخاب دكترتون دقت كنين مملكت پر شده از دكتر هاي بيسواد كه اسمشونم گنده اس 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اول میگفتی میگفتم چیه درد پهلو ب کشاله ران و پایین کمر فقط مال تخمدان و لگن هست خداروشکر ک دلت ...

من همچین دردی دارم ولی کمتر و یدفعه تیر میکشه

سونوگرافی رفتم کیست نداشتم

بنظر شما چی هست؟😔

من همش فوبیای مریضی دارم

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
من همچین دردی دارم ولی کمتر و یدفعه تیر میکشه سونوگرافی رفتم کیست نداشتم بنظر شما چی هست؟😔 من هم ...

عزیزم بخودت تلقین نکن

کلیه نیست خدا نکرده شن نداری؟

من اندومتریوز داشتم و تو روده هام انگار با کارد خش مینداختن و درد دم‌پهلو و کشاله ران

عزیزم بخودت تلقین نکن کلیه نیست خدا نکرده شن نداری؟ من اندومتریوز داشتم و تو روده هام انگار با کار ...

نمیدونم.هرچند وقت یبار میشه،ممتد نیست

مثلا الان سه روز حدودا به پریودم مونده امکان داره بخاطر اون باشه؟

یعنی هرچی مریضی هست فکر میکنم بهش

حالا درد خاصی هم نیست واقعا

اون دفعه که رفتم سونو گفت اگه دردات واقعا ادامه دار بود بیا

ولی اینجوری‌ نیست که.نمیدونم یدفعه درد داره یدفعه نداره

من همچین دردی دارم ولی کمتر و یدفعه تیر میکشه سونوگرافی رفتم کیست نداشتم بنظر شما چی هست؟😔 من هم ...

اصلا نگران نباش عزيزم سونو حتما جاي معتبر برو كه مثل من در به در نشي

نمیدونم.هرچند وقت یبار میشه،ممتد نیست مثلا الان سه روز حدودا به پریودم مونده امکان داره بخاطر اون ب ...

احتمالش زياده مربوط ب هورمون و اين چيزا باشه دلتو بد نكن

احتمالش زياده مربوط ب هورمون و اين چيزا باشه دلتو بد نكن

ممنونم عزیزم.سونو دادم خیلی هم طول کشید و دقیق نگاه کرد گفت هیچی نیست

گفت شاید سنگ مثانه یا کلیه باشه ولی اگه واقعا درد داشتی بیا