2789

یادمه سال کنکور خوب میخوندم که برم سر کار شوهر خوب بیاد خاستگاریم

دانشگاه به خودم میرسیدم که پسندیده بشم

استوری میذاشتم به هدف ازدواج

عکس میگرفتم به این هدف ورزش میکردم به هدف شوهر

کرم میزدم کلاس رقص رفتم سفر رفتم عروسی ارایشگاه رفتم همههه به نیت شوهر بود

بعد از ازدواج هم همین شد ارایشم لباس گرفتنم باشگاهم کارم تحصیلم همهه به نیت همسرم بود

و همیشه با خودم میگفتم یجای کار میلنگه و یک روز دنیا باهام کاری میکنه که ادامه ندام و چرا همهه چیم شده یه شوهر حتی الان که مشکل دارم میگم جدا شم با کی ازدواج کنم

از نظر ج.نسی هم نیست اصلا نمیدونم چرا انقدر ازدواجییم و دوست دارم همه جا یه مرد کنارم باشه که براش اینکارا انجام بدم 🫠🫠🫠🫠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سر زیبایی اینجوریم ، زیبایی خیلی برام اهمیت دارت

زیبایی ظاهر خودم ،و متاسفانه اصل زندگبو از دست دادم

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

خوبه با فکر شوهر به همه اهدافت هم رسیدیخودت رو رشد دادی

الان با همسرم قهرم پدررم در اومده و میترسم جدا بشیم بی شوهر بشم🫠🫠

حالا همسرم مدام میگه تو منو بخاطر پول میخوای و دوسم نداری

منم دقیقا مثل شما بودم

البته رفتارهام متفاوت بود مثلا تو خونه کاری بودم

و آشپزی و خانه داری میکردم و سعی داشتم مثلا دختر خوبی باشم همیشه

و به هرحال سعی کردم یکی رو انتخاب و کنم و ازدواج کنم حتی به اشتباه این کارو کردم

الان خیلی پشیمونم و درس گرفتم فهمیدم فقط باید به فکر خودم میبودم نه شوهر و فهمیدم

آش دهن سوزی نیس

اتفاقا یک زمانی جدا شم به شوهر فکر نمیکنم بچه ام دارم

باهم اختلاف داریم و مدام بحثمون میشه میدونی حس میکنم توقعاتم زیاده ازش میخوام اونم شبیه خودم باشه که ...

هیچکس پیدا نمیشه که دقیقا شبیه تو باشه و این که اگه اون ادمو عوض کنی ک دیگه خودش نیست ی ادم دیگس...

تفاوتاس که باعث میشه زندگی اینجوری باشه باید یادبگیری با اینا کناربیای و درکش کنی برید مشاوره و تلاش کنید برای رابطتون چون اون بیرون اوضاع خرابه حیفه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده