2821
2789
عنوان

درد شدید بعد از عصب کشی کودک

174 بازدید | 12 پست

بچه ها دوتا دندونای دخترمو عصب کشی و روکش زدند ۵سالشه الان شدید درد داره کسی تجربه ای دراین ضمینه داره؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

من پسرموک البته نزدیک ۷سال بودعصب کشی کردم براش اصلادردنداشت فقط همون روزوالبته تا۵روزچرک خشک کن خورد

معمولاعفونت تولثه باشه دردمیگیره ک قبل عصب کشی انتی بیوتیک میدن 

درکل روکش هم ک میگیرن یمقداردردمیگیره ایکاش بافاصلع انجام میدادب براش 

وخدایی که بشدت کافیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نباید درد اینطوری داشته باشه.

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
همینجور داره گریه میکنه

اخی بمیرم.فعلا بهش مسکن بدید و عصر ببرینش پیش دندونپزشکش

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
اینا انتی بیوتیکن.مسکن نیستن.اگه دردش شدیده زنگ بزن به مطبش ازش بپرس چی و با چه دوزی بهش بدم دردش سا ...

زدم گفت بروفن بده دادم فعلا

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
همینجور داره گریه میکنه

پسر برادر من دنونهاش رو عصب کشی کرده بودن همون شب یکم درد داشت نه در حدی که شما میگید بچه همش گریه میکنه.شاید روکش داره لثه ش رو اذیت میکنه

2825
2823
2791
2779
2792