2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام برم خونشون

210 بازدید | 29 پست

سلام به همگی من بعدمدتهاتاپیک میزنم من تو این شهرغریبم تنها کسی که پشتمه همسرمه مادرشوهروخواهرشوهرم بسیارباسیاست هستن وخیلی بی محلی میکنن خانواده ام بیان محل نمی زارن همسرم میگه رفت وآمدنکن باهاشون ازیک طرفم چون تنهام حوصله ام سرمیره اکبریم خونشون رفتیم مریم یه زنگ نمیزنی شما جای من باشیدچیکارمیکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تورو خدا ادمایی که محلت نمیزارنو بی محل کن انقدر پررو نشن حوصله با اینا که نمیاد سرجاش من میشناسم تو شهر غریب فقط خودشه و همسرش از همه عالمم خوشحالتره ول این چیزاو عادتارو واسه خودت برو باشگاه برو کلاس خوشنویسی یکم امروزی باش به خوتو بچه هات برس به فکر پیشرفت خانوادت باش این کارو کن بزار انقدر بهت حسودیشون شه خودشون میان این ماییم ادمارو انقدر بزرگ میکنیم بعدش میان میخورنمون

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم
عزیزم تورو خدا ادمایی که محلت نمیزارنو بی محل کن انقدر پررو نشن حوصله با اینا که نمیاد سرجاش من میشن ...

اینو قبول دارم واقعا میدونم بایدروخودم کار کنم مطمئنم دخترش میگه بی محلیشون کن خودشون میان تصمیم دارم دیگه میرم میخوام خودم امتحان کنم.

در ضمن خدارم شکر کنم همسرت دوست داره میشناسم زنه طلا ولی مرده مثل یخ سرد اینا خودش کلی نعمته

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم

اونا باسیاست رفتار میکنن اذیت کردن نیست شما شخصیتت یه جوریه که میخوای همه باهات گرم باشن به اصطلاح مهرطلبی به خاطر همین اذیت میشی، پس رو خودت کار کن که بی اهمیت شی، رفت و آمدم هم قطع نکن با شوهرت برو و بیا، قطع رابطه با خونواده ها اصلا درست نیست باید کنترل شده باشه

اونا باسیاست رفتار میکنن اذیت کردن نیست شما شخصیتت یه جوریه که میخوای همه باهات گرم باشن به اصطلاح م ...

نه من گرمی نمیخوام حداقل یه زنگ به نوه شون بزنن این فک نمیکنم توقع زیادی باشه

اررره نرو اگه بری وقتی شوهرت میگه نریم سبک میشی پیش همسرت 

جایی نرو که قدرتو نمیدونن از خداشون باشه عروسشون بره خونشون انقدر واسه خودت سرگرمی پیداکن که اگه چند وقت دیگه التماس کردن بری نتونی و بگی من کار دارم فقققط خودت خودت مهمی همینو بسسسسسسس