2777
2789
عنوان

دوستان یک چله قوی پیشنهاد کنید

495 بازدید | 14 پست

میخوام یکباره دیگه شانس خودمو امتحان کنم. این سری محکم تر و قوی تر. اگه چله خوبی میشناسید که سریع جواب میده و خیلی موثره ممنون میشم کمکم کنید. 

التماس دعا

من امیدی تازه میخواهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله نمازشب اگربتونیدبی نتیجه نمیمونی. 

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج                10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا
چله نمازشب اگربتونیدبی نتیجه نمیمونی. 

من میخوام بخونم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

چند سالته؟ من نگاه تایپیکات کردم همشون انرژی منفیایه که بخودت برمیگردونی حتی اینکه گفته بودی چشمت برا خودت شوره ،بعدم باید با ایمان قلبی دعایی بخونی و گرنه هر چی چلهو ختم هم برداری نمیشه مثلا اینکه وقتی یه دعایی میخونی باید ازتهه قلبت باور داشته باشی که خدا داره حاجتت رو میده نه اینکه ذره ای شک داشته باشی ،منم مجردم خواستگار ندارم ولی تا دلت بخواد پسر واسه دوستی بهم پیشنهاد میدن این دیگه به نظرم برمیگرده به شرایط اجتماعی یا ظاهر یا خونواده چون خیلی از پسرا تو ظاهر یا نگاه شرایط خونوادشون میکنند، بعدم اینکه بلاخره ادم جذب میکنه همینکه گفته بودی یه دو قطبی خواستگارته همینم جذب خودت بوده بهتره با دوره های قانون جذب هم اشنا بشی و دنبال رفع مشکلات اجتماعیت بگردی ،منم نشستم کف خونه بلکه فرجی بشه ولی این اشتباهه ،من دیدمو از بیرون بهت گفتم توام میتونی دیدتو به من بگی بلکه بدرد بخورهو اینجوری بهم بتونیم کمک کنیم تو این فضاهای مجازی

چند سالته؟ من نگاه تایپیکات کردم همشون انرژی منفیایه که بخودت برمیگردونی حتی اینکه گفته بودی چشمت بر ...

اینکه گفتی دوقطبی جذب کردم منظورت اینه با فاز منفی که دارم جذبش کردم؟ درست میگی. شاید باید یه مدت امید به روحم تزریق کنم و با خودم بگم همه به زودی درست میشه. شاید این چله بهتر باشه

من امیدی تازه میخواهم
اینکه گفتی دوقطبی جذب کردم منظورت اینه با فاز منفی که دارم جذبش کردم؟ درست میگی. شاید باید یه مدت ام ...

اره دیگه  وقتی ذهنت راجع به خودت بد باشه هر چی بدی هم هست جذب میکنی مثلا من با کسی بودم ک عاشقش بودم ولی اخلاقشو شرایطش بد بود وقتی کات کردم اونقدر بهش فکر کردم که دوباره یکی لنگه همون رو بعد از چند سال جذب کردم با یه مدرس دوره جذب اتفاقی اشناوشدمو بهش گفتم من بدبختمو چگبد شانسمو چرا هر چی ادم اشغاله جذبم میشه اون برام اینارو توضیح داد ک جذب خودم بودهو منو با دنیای دیگه ک ازش بیخبر بودم اشنا کرد الانم سرشار از انرژی منفی هستم مونده تا بخوام فکرمو مثبت کنم من حتی دیدم هم نسبت به خدا و زمینو زمان بد بود الان یه کم بهترم فقط سعی میکنم ایمانمو تقویت کنم خودمو خدارو واقعی دوست داشته باشم و با جذب به هر چی میخوام برسم توام برو دنبال این چیزا بعدش دعا

اره دیگه  وقتی ذهنت راجع به خودت بد باشه هر چی بدی هم هست جذب میکنی مثلا من با کسی بودم ک عاشقش ...

چه خوب گفتی. به جذب اعتقاد نداشتم. ولی خب فکر کنم همین ذهن خودم باعث شده آدم درست نیاد سمتم. ایمان قوی قلبی هم نیازه

من امیدی تازه میخواهم
چه خوب گفتی. به جذب اعتقاد نداشتم. ولی خب فکر کنم همین ذهن خودم باعث شده آدم درست نیاد سمتم. ایمان ق ...

منم اعتقاد نداشتم باید ادم درسش بهت معرفیش کنه ک اونم خودم جذب کرده بودمو نمیدونستم ،واقعا هیچی اتفاقی نیست حرفای منم به فال نیک بگیر ک برات وقت گذاشتم وگرنه من کلا حالو حوصله توضیح ندارم کلا فقط برو دنبالش به نظرم ویسا عباس منش رو گوش بده از تو کانال ها پیدا کن در مورد خدا و باورهامونو طریقه دعا کردنم همش میگه ،من که خیلی ارومم میکنه ایشالله خوطمون به خودمون کمک کنیم تا انرژیو نیروهای منفی ک دور خودمون درست کردیمو از مدارش بیایم بیرون

دوران پری چه کنیم؟

دراین دوران نایب بگیریدبهتراست

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج                10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا