2777
2789
عنوان

همسرانه

442 بازدید | 50 پست

راستش احساس میکنم ب زندگیم دلسردشدم منکه همسرمو اونقدردوست داشتن الان برام معمولی شدا.الانم دوسش دارم ولی هیچ حس وحال خاصی نیس.شش ساله ازدواج کردیم.اصلا بلدنیس محبت کنه تاب زندگی دلگرم شم وقتی قهرمیکنم فقط منت میکشه اینجوریم من دوس ندارم همش بایدقهرشم سردشم تاتوجه کنه. کلا اس عاشقونه میفرسم جوابشوهیچکدومو نمیدع فقط چن تابفرستم اس میده مثلا سلام چخبر چیکارمیکنی. ینی یبار اس کنه ک دوستت دارم یا گلم اصلانیس.. فقط اوایل نامزدی یکم بهتربود الان ن..منم اینجوری خیلی سردشدم درحدی ک دیگه سردم ب زندگی خیلی هم حسود وعقده ای شدم نسبت ب زندگیای عاشقانه ک میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد شما حساسین . والا من شوهرم کله سحر پی ام میدم بش نصف شب که داره بر میگرده خونه تازه جوابمو میده . تازه کلی هم می خندیم به این قضیه . چقد سخت م یگیرین . خب پیام نده

میفهممت شدید چون خودمم همینم

شوهر من هر روز زنگ میزنه اما اس اصلا جواب نمیده

اما کنار امدم یا بهتره بگم مجبور شدم کنار بیام چون خیلی مشاور رفتم و گفتن این طبیعتش هست و سعی کن بپذیری و دنبال تغییرش نباش

هر مردی زبون خودشو داره ، یکی فقط زبون میریزه ، یکی تو عمل نشون میده زنشو دوست داره ، مطمئن باش خیلی ...

اره بخدا مرد خوب کمه قدر دان باشیم اولیش خودمو میگم به نکات مثبتشون یکم فکر کنیم اینکه شغل دارن خسیس نیستن اعتیاد ندارن دست بزن ندارن و...

الانم رفته سرکار ازساعت پنج ونیم منم ذهنم درگیره و نتونستم بخابم. شرمنده اینومیگم ولی رابطه جنسی داریم همین امشبم داشتیم ولی ازنظرعاطفی من خیلی احساسی بودم ازاول ولی اون خیلی خشکه.اونقدر ک الان سرخورده شدم مثلا خواهرم ب همسرش اسهایی ک من ب همسرم میدم رو میفرسته ونشونم داده ک براهرکدومش جواب میده مثلا فدات گلم یا ممنون عزیزم ویاهم اونم اس میده.ولی این فقط میخونه نمیدونم شایدم اصلا نمیخونه.اینستابراش پست میزارم تقدیمش میکنم فقط لایک میکنه لااقل کامنت کنه ممنون اینا یابیاد دایرکت بگه اصلا..اینکارا نبخاطراینکه دارم ازعشقش میمیرم ن گفتم انقدرازطرفش محبت نمیبینم کاملا بی حس شدم بهش انگار داریم تحمل میکنیم حس دلم الان ک عشق نیس ولی سعیم اینه ک ی بچه سه ساله هم دارم تااخرعمرم مث زن ومردای قدیم نباشیم زندگیمون رنگ وبوی دوست داشتن داشته باشه.محبت میکنم ک منم ببینم ک مشکل ازمن نباشه..

عزیزم همسر سابق من روزی سه بار پیام عاشقونه میفرستاد

ولی بعدا فهمیدم برای همه دخترای دورش send to all میکنه  

بیخیال بابا بخاطر چه چیزایی دلسرد میشین

ولی بشین باهاش صحبت کن نیازهاتو بگو