آرازجانم مدیر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 عنوان همسرانه | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 50 پست راستش احساس میکنم ب زندگیم دلسردشدم منکه همسرمو اونقدردوست داشتن الان برام معمولی شدا.الانم دوسش دارم ولی هیچ حس وحال خاصی نیس.شش ساله ازدواج کردیم.اصلا بلدنیس محبت کنه تاب زندگی دلگرم شم وقتی قهرمیکنم فقط منت میکشه اینجوریم من دوس ندارم همش بایدقهرشم سردشم تاتوجه کنه. کلا اس عاشقونه میفرسم جوابشوهیچکدومو نمیدع فقط چن تابفرستم اس میده مثلا سلام چخبر چیکارمیکنی. ینی یبار اس کنه ک دوستت دارم یا گلم اصلانیس.. فقط اوایل نامزدی یکم بهتربود الان ن..منم اینجوری خیلی سردشدم درحدی ک دیگه سردم ب زندگی خیلی هم حسود وعقده ای شدم نسبت ب زندگیای عاشقانه ک میبینم 1398/09/21 | 09:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همه_دنیام_تویی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 2181 خخخ ن میدونی من کاری میکنم بخدا اون پس میزنه میرم بغلش یا ی بوس میگه اععععع پیش بچه نکن انقد خودشو م ... این دلبری نیستچسبوندن خودت به شوهره تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 این دلبری نیست چسبوندن خودت به شوهره خب اینطوری بلدم...😳
همه_دنیام_تویی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 2181 خب اینطوری بلدم...😳 باید کاری کنی اون عنان از کف بده و بیاد بهت بچسبه☹کتاب چراغ دل شوهرت را روشن کن رو بخون😍😍 تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 باید کاری کنی اون عنان از کف بده و بیاد بهت بچسبه☹ کتاب چراغ دل شوهرت را روشن کن رو بخون😍😍 قربونت برم چشم حتما میخونم خیلی ممنون ک کمک میکنین .اینم اضافه کنم ک فقط وقتایی ک من بهش اهمیت نمیدم یاقهرم فقط بهم گیرمیده ک بیاپیشم بیا میوه بخوریم یاباهم فیلم ببینیم وقتای ک قهرم نازمو میکشع فقط
همه_دنیام_تویی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 2181 قربونت برم چشم حتما میخونم خیلی ممنون ک کمک میکنین .اینم اضافه کنم ک فقط وقتایی ک من بهش اهمیت ... خب تو هم همیشه همون حالت قهر باش و بهش کم توجه والا خود شوهرت هم با زبون بی زبونی بهت فهمونده که بهم بی توجه باش تا من بهت توجه کنم تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
آرازجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 1582 خب تو هم همیشه همون حالت قهر باش و بهش کم توجه والا خود شوهرت هم با زبون بی زبونی بهت فهمو ... درسته