2777
2789
عنوان

هرکی میخواد امشب..

731 بازدید | 71 پست

سلام هرکی میخواد امشب ۱۴بار دعای نادعلی بخونه برای محبت..بیاد بگه که تو یه ساعت خاصی شروع کنیم که انرژیمون بیشتر باشه وانشالله زود به حاجتمون برسیم..

دوستان اگه میخواید بخونید لطفا ساعت۸شروع به خوندنش کنیم...

التماس دعا

درنزن..!رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا کسی که ۵ ساله ندیدمش هم محبت میبره؟

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
برا کسی که ۵ ساله ندیدمش هم محبت میبره؟

بله فرقی نداره منم طرفمو خیلی وقته ندیدم..ولی هرچقدرم فاصله داشته باشین مهرت به دلش میفته..براهمین میگم این دعا معجزس..سعی کن بااعتقاد کامل بخونیو بعد دیگه به قضیه فکرنکنی 

درنزن..!رفته 
برا حاجت یه مدتیو مشخص کن و هرشب۷باربخون ولی وقتی حاجتتو گرفتی یهو قطعش نکن خوندنو ادامه بده

اینجوری جواب میده واقعا؟

من یبار ۴۰ روز خوندم حاجتم نداد

خدایا شکرت

بله فرقی نداره منم طرفمو خیلی وقته ندیدم..ولی هرچقدرم فاصله داشته باشین مهرت به دلش میفته..براهمین م ...

اخه ما هیچ رابطه ای بینمون نبود فقط در حد درس. اما من ازش خوشم میومد. اونم همینطور شاید.

اما چون ارتباط درسی بود شرایط تو اون محیط نذاشت بگیم.  حالا کاش میشد اما 😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
اینجوری جواب میده واقعا؟ من یبار ۴۰ روز خوندم حاجتم نداد

باید به استجابتش شک نکنی اصلا..بعد دعاشو درست بخونی وحواست باشه اشتباه تلفظ نکنی و موقع خوندن دعا همش حاجتت تو فکرت باشه

درنزن..!رفته